Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Amerikanske bøffer med bacon og ost

Amerikanske bøffer med bacon og ost
Søren (Grilltips)

En hakkebøf er ikke bare en hakkebøf, og hvis du vil peppe din burger op, så skal du prøve denne opskrift. Hakket oksekød, blandet med baconfars, sennep og ost giver en helt forrygende smag som klæder en burger rigtig godt.




OPSKRIFT (4 pers.)
1 kg. Hakket oksekød (2-7% fedt)
125 gr. Bacon i skiver
100 gr. Revet ost (mozzarella eller gouda)
1 tsk. Dijon sennep
Peber
Olivenolie til pensling

TILBEREDNING
Hak baconskiverne fint, indtil de bliver til fars.

Bland oksekød, baconfars, revet ost og sennep sammen og form 5-7 bøffer.

Pensl bøfferne med olivenolie og krydr med peber. (du skal pensle dem så du ikke brænder fast på grillristen på grund af osten)

Grill bøfferne over direkte varme i 3-4 minutter på hver side, pas på at varmen ikke bliver for høj.

Server bøfferne i en burger eller med hjemmelavet kartoffelsalat eller pommes frites.