Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

No Comments

Balsamico løg – et lækkert tilbehør

Balsamico løg – et lækkert tilbehør
Søren (Grilltips)

Balsamico er en fantastisk aromatisk og smagfuld vineddike, som du med fordel kan bruge til dressinger, marinader og til at indkoge grønsager. Her er opskriften på Balsamico løg

OPSKRIFT
5 mellemstore rødløg, skåret i kvarter (skrællede)
1 kop mørk balsamico af god kvalitet
1/4 kop hvid balsamico
1 kop olivenolie
1 kop rørsukker



TILBEREDNING
Bland ingredienserne til marinaden i en gryde. Lad marinaden koge op, og tilføj løgene der er skåret i kvarter. Lad løgene stå og simre til det ønskede “bid”. Husk at løgene mørner lidt efter de er taget op af lagen. Løgene skal stadig være ret sprøde inden de tages op af lagen.

Du kan sagtens opbevarer løgene i lagen, i køleskab et par dage.

Balsamico-løg kan bruges som tilbehør til grillet kød eller kan bruges til en salat.

TIP:
Spinatsalat med balsamico-løg

1 pose babyspinat
1 pk fetaost evt. gedefetaost
1 pose pecannødder eller valnødder

Skyl og tør spinaten, skær fetaosten i stykker. Læg spinatbladene på et fad, fordel løgene på spinaten sammen med lidt lage. Læg fetaost og nødder ud over salaten. Velbekomme

Tags

Skriv en kommentar

Pin It on Pinterest