Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Bearnaise smør med frisk estragon

Bearnaise smør med frisk estragon
Sanne (Grilltips.dk)

Bearnaise sauce er en af de mest legendariske saucer, og den er perfekt til stegt og grillet kød. Her er en udgave af kryddersmør, der smager som bearnaise, og derfor er ligeledes lækker til retter fra grillen




OPSKRIFT (4-6 pers.)
250 gr. Blødt smør
1 spsk. Creme Fraiche 38%
1 dl. Hakket frisk Kørvel
1/2 dl. Hakket frisk Estragon
1/4 tsk. Cayenne peber
2 tsk. Bearnaise Essens
Kværnet peber, og en smule salt

TILBEREDNING
Smørret skal have stået på køkkenbordet i mindst en time og blive blødt.

Rør det bløde smør med alle ingredienserne og smag til med salt og peber.

Hvis du ønsker at servere smørret i en skål, som på billedet, skal det blot sættes i køleskabet så det kan sætte sig, i mindst 45 minutter.

Du kan også forme smørret til en pølse, og rulle den ind i bagepapir. Læg den køleskabet og skær skiver af smørret når den har sat sig.

TIP
Dette fantastiske smør kan serveres oven på alle typer bøffer og steg. Brug det til en bagekartoffel, til pommes frites eller på et stykke lunt flutes.