Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Blomkålsposer med asparges, forårsløg og smør | Grilltips.dk

Blomkålsposer med asparges, forårsløg, persille og smør
Søren Lyng

Tilbehør til kød fra grillen behøver ikke at være besværligt at lave. Foliepakker er en genial måde at tilberede tilbehør, mens stegen eller bøfferne bliver grillet. På den måde er det hele klar til servering samtidig.



OPSKRIFT (4 pers.)
1 blomkål
12 grønne asparges
3 forårsløg
3 dl. Persille
4 spsk. Smør
Salt og peber

TILBEREDNING
Skyl blomkålen og del den i mindre buketter. Knæk det nederst af asparges og skær dem i mindre stykker. Skyl forårsløgene og skær ligeledes dem i mindre stykker.

Bred et stort stykke folie (læg det gerne dobbelt) og fyld blomkål, asparges og forårsløg i. Pluk mindre buketter af persille og drys over, krydr med salt og peber, og læg en spiseskefuld smør på toppen.

Luk foliepakkerne tæt til, og læg dem på grillen, ved indirekte varme (200-230 grader) i ca. 25-30 minutter.

Server pakkerne til bøffer, koteletter eller et lækkert stykke steg.

Pin It on Pinterest

Share This