Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Boston kylling med avocado og tomat

Boston kylling med avocado og tomat
Søren Lyng

Denne ret med marineret kyllingebryst, er både nem at forberede og supernem at tilberede. Kyllingen skal marinere i 2-6 timer alt efter hvor meget tid du har, og herefter tager det 15 minutter på grillen, så kan du servere den lækreste Boston Chicken med avokado, tomat og Balsamico Glace



OPSKRIFT (4 pers.)
4 stk. Store stykker kyllingebryst
4 Skiver mozzarella
4-8 Skiver avocado (alt efter størrelse)
4 Skiver tomat
8 Store basilikumblade
Balsamico Glace (kan købes i de fleste supermarkeder, og står ved olie/eddike reolen)

MARINADE
2 dl. Balsamicoeddike
1 tsk. Hvidløgs pulver
2 spsk. Honning
2 spsk. Olivenolie
1 tsk. Tørret Oregano
1 tsk. Tørret Timian
Salt og peber

TILBEREDNING
Bland alle ingredienserne til marinaden, og læg kyllingebrysterne i marinaden. Lad kyllingen trække i 2-6 timer.

Tænd grillen, og grill kyllingebrysterne over direkte varme i ca. 8 minutter på hver side, men vend dem hvert 4 minut.

Når du vender brysterne sidste gang, læggers to basilikumblade, to skiver tomat, 2 skiver avocado og to skiver ost på hvert bryst, grillen lukkes og brysterne ”bages” i yderligere 4-5 minutter til osten er smeltet.

Tag kyllingebrysterne af grillen, anret dem på 4 tallerkner og pynt med striber af Balsamico Glace-
Server straks med en lækker grøn salat, coleslaw eller nye danske kartofler vendt i pesto.

Pin It on Pinterest

Share This