Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Chocolate chip cookies på grillen

Chocolate chip cookies på grillen
Søren (Grilltips)

Du kan stort set lave alt på en grill, men når du bager skal du være meget forsigtig med temperaturen. Småkager med chokolade bliver nemt brændt, så det er vigtigt at du har styr på temperaturen her.

OPSKRIFT
250 g blødt smør
100 g farin
300 g hvedemel
1 æg
1 tsk. bagepulver
1/1 tsk. salt
1 stk vaniljesukker
100 g hakket mørk chokolade (med højt kakaoindhold)
100 g hakket hvid chokolade



TILBEREDNING
Først blander du brun farin og blødt smør sammen, og pisker det til en lind masse. Herefter tilsætter du mel, salt, bagepulver og vaniljesukker, og det hele røres sammen. Tilsæt ægget, og rør dejen jævn. Til sidst tilsætter du chokolden, og dejen røres til en fast, ensartet masse.

Form dejen til en pølse, og husk at tykkelsen bestemmer hvor store dine småkager bliver. Læg dejpølsen i køleskabet i mindst en time.

Når dejen af afkølet, skærer du din i skiver af ca. ½ -1 cm tykkelse og læg dem på en bagepapir. Bag småkagerne i grillen, ved indirekte varme, 200 grader i ca. 10 minutter. Kig til dem en gang imellem, så de ikke bliver for mørke.

Tags

Pin It on Pinterest