Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Om

Kontakt:

Grilltips.dk
v/ Søren Benthin
Tlf: 40 21 17 10
E-mail: sorenbenthin@gmail.com

01-01-2017: SÆSONON 2017 – vi rundede 400.000 læsere i 2016

Grilltips.dk har til formål at ramme ganske almindelige danskere, med interesse for at grille, uden at det bliver på et akademisk niveau. Det skal være nemt, praktisk og det skal være lækkert. I skrivende stund har jeg lige afsluttet december måned, der blev den største måned hidtil, med 79.000 læsere. 2016 blev et rekord år hvor Grilltips.dk blev besøgt af flere end 399.000 unikke læsere, der bladrede flere end 1.4 millioner sider.

Samtidig fik grilltips.dk sin egen grill-blog/univers på idenyt.dk, et univers som skal udbygges kraftigt i sæsonen 2017.

Jeg søger produkter til test og anmeldelse i hele 2017, og tilbyder til gengæld produktomtale og eksponering på både grilltips.dk, Facebook, Instagram og Pinterest. Samarbejdspartnere kan ligeledes købe annonceplads på grilltips.dk til en yderst favorabel pris.

Forventningerne til 2017 er at grilltips overstiger en halv million læsere og to en halv million sidevisninger. Der skal mere fokus på grej og tilbehør, og der skal udvikles 50 nye opskrifter.

Jeg håber at du og din virksomhed kan se fordelen ved et samarbejde med grilltips.dk i 2017 og hører gerne fra dig/Jer hvis I finder det relevant.

**********************************

Formålet med denne grillblog er enkel! Du skal kunne finde inspiration til lækre grillretter, der kan laves hvis du har en grill, og handler i et ganske almindeligt supermarked, og kun sjældent kommer forbi en specialbutik. Jeg laver ikke mad med flydende nitrogen, vakkum-maskiner og jeg ejer ikke en pålægsmaskine eller et elektrisk vandbad. Jeg ejer et par grills, en kulgrill og en gasgrill, og på disse to fantastiske enheder, kan jeg lave fremragende og velsmagende mad ,til både hverdag og fest.

Jeg håber at du finder inspiration i mine opskrifter, og hvis du har en opskrift som du gerne vil dele med andre, er du velkommen til at sende den til mig på sorenbenthin@gmail.com så prøver jeg at lave retten, og hvis den bliver godkendt, lægger jeg den online på bloggen, og krediterer naturligvis dig for den.

Om Søren Benthin
Jeg er født i 1972, og har været iværksætter helt fra barns ben. I en alder af 10 år, startede jeg L&S Frugt & Grønt sammen med en god ven, og vi knoklede en hel sommer med at grave urtehave, dyrke grønsager og sælge dem i det villakvarter hvor vi boede. Jeg har altid elsket at dyrke ting og skabe ting, og madlavning har i mange år været en passion.

Jeg har lavet mad, lige siden jeg kunne gå, stort set, og har altid elsket at eksperimenterer med gode råvarer, krydderier og finere madlavning. Jeg er vokset op med en mor, der ligeledes elskede at lave mad, og som blandt andet har flasket mig op i det franske og italienske køkken, krydret med traditionel dansk madlavning. Selv min far har været involveret i madlavningen, og i min familie elsker vi god mad og ikke mindst god vin, som også har været en stor del af min opvækst.

– Jeg elsker at udvælge råvarer, snuse til dem og mærke på dem før jeg køber dem og tilbereder dem.

– Jeg elsker at prøve nye ideer af i køkkenet og foran grillen, og dele dem med andre.

– Jeg elsker traditionelel retter fra det danske, italienske, amerikanske og franske køkken, og har en svaghed for specialiteter fra netop disse lande.

Hvis du vil i kontakt med mig angående bloggen, kan du skrive på sorenbenthin (snabela) gmail.com

Pin It on Pinterest