Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Er du stærk nok på Microsoft produkter? | Grilltips.dk

Er du stærk nok på Microsoft produkter?
Søren Lyng

Hvis du arbejder med Microsoft produkter i det daglige, vil du nogle gange løbe ind i problemstillinger som du ikke kender svaret på. Derfor er flere og flere virksomheder begyndt at efteruddanne deres medarbejdere i brug af produkterne.

Virksomheden 4D A/S er en konsulentvirksomhed, der leverer kompetencer og produktivitet til organisationer, der arbejder med Microsoft teknologi, eller udvikling. Det vil sige, kurser i for eksempel håndtering og brug af Microsoft Office 365, .net kurser samt certificeringer i samme.

4D A/S tilbyder også Change Management, der går ud på at formulere virksomhedens forretningsvision, samt skabe en solid bund for projektet. Der arbejdes med oprettelse af en styregruppe, der defineres ambitioner og mål, og der skræddersys en kommunikationsplan og et træningsforløb. Herefter kan kommunikationsplanen rulles ud i virksomheden, og der foretages en evaluering af hele projektet, for at sikre at det har haft den ønskede effekt. Alt dette gøres for at sikre at virksomhedens ansatte får det maksimale ud af Microsoft Office 365 pakken, og sikre en løbende udvikling af medarbejderens skills på området.

4D A/S tilbyder en hel vifte af kurser. både indenfor Microsoft produkter, men også uddannelse og kurser som .net kursus og manga andre udviklingssprog og systemer. 

Pin It on Pinterest

Share This