Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Fettuccine med kammuslinger

Fettuccine med kammuslinger
Søren (Grilltips)

Fettuccine stammer fra det romerske køkken og betyder “små bånd”. Denne pastatype er ideel til retter, hvor der indgår sauce, og er en af de mest udbredte pastatyper. Du kan både bruge den friske udgave og den tørrede.

OPSKRIFT (4 personer)
1 pk Frisk fettuccine (300 gram tørret)
1/4 l piskefløde
1/2 fiskebouillon terning
1 stort skalotteløg
16 frosne store kammuslinger (eller 20 små)
2 citroner
Grønne oliven med mandler og friske blade af estragon (alternativt, tørret estragon)



TILBEREDNING
Tø kammuslingerne langsomt op, dup dem tørre.

Skalotteløget hakkes fint og svitses i en gryde i lidt smør/ olie( må ikke blive brune). Fløden og bouillonterningen tilsættes – koger svagt nogle minutter og smages til med citronsaft, salt og peber.

Pastaen koges efter forskriften på pakken, drænes og hældes i fløden.

Kammuslingerne grilles, ved direkte varme, i ca. 1-1½ minut på hver side. Når kammuslingerner er taget af grillen, krydres de med salt og peber (kværnet) og retten serveres straks.

SERVERINGSFORSLAG

Pastaen fordeles på 4 tallerkner. Kammuslingerne lægges på pastaen. Drys med estragonblade læg citronskiver i kanten af tallerknen sammen med grønne oliven med mandler

Pin It on Pinterest