Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Flammen HomeMade – Webshop med stege og pølser

Flammen HomeMade – Webshop med stege og pølser
Søren (Grilltips)

Den danske restaurant kæde Flammen har lanceret en webshop, hvor man kan købe restaurantens mest populære udskæringer og pølser, og få dem sendt lige til hoveddøren i kølekasse. Grilltips.dk har testet flere af produkterne fra webshoppen.

E-handel er kommet for at blive og man efterhånden købe alt online, lige fra tøj og sko til islagkager og andre fødevarer. Nu er det også muligt at købe første klasses grillkød og pølser fra den danske restaurant kæde Restaurant Flammen. Webshoppen hedder HomeMade og kan besøges her >>

Stege og udskæringer
På Grilltips.dk har vi teste følgende stege og udskæringer: Ribbensmørbrad med ramsløgspesto, Hot’n’roasted Black Angus, Kænguru og oksemørbrad.

Varerne ankom i en flamingokasse og temperaturen var fin i kassen (ca. 8 grader). Der var vedlagt opskrifter og en krydderblanding, så det var lige til at gå til. Grillet blev tændt, og stegene tilberedt efter forskrifterne. Ribbensmørbraden med ramsløgpesto var en forfriskende måde at spise svinekød på, og selv ungerne ekslede den. Saftig og velsmagende, ude at bliv tør. Den flotte Black Angus Roast var ligeledes lækker og velsmagende, og bar tydeligt præg af at være en kvalitetsudskæring. Kænguruen var en spændende bekendtskab som faldt i alles smag og selvom sit eksotiske ophav. Det var en oplevelse, som vi skal prøve igen. Sidste men ikke mindst var oksemørbraden fremragende. Den var fint afpudset og bar ligeledes præg af at være et stykke kvalitetskød. Samtlige stege levede helt op til forventningerne, og lover rigtig godt for Reatsurant Flammens nye koncept og webshop. Se alle stegene her >>

Pølserne
Vi testede også pølser, der ligeledes blev leveret i kølekasse med fin temperatur. Vi testede følgende pølser: Flammens argentinerpølser, Flammens chilipølser, Flammens grillpølser og Flammens krondyrspølser.

Hjemme hos os, griller vi normalt ikke mange pølser, da kvaliteten fra supermarkederne ofte er så ringe at pølserne ikke er værd at spise. De billige pølser er fulde af fedt og vand, hvilket får dem til at sprække og flække på grillen, mens smagen driver ud af dem, og resultatet bliver kedeligt og smager skidt.

Flammes pølser var en ÅBENBARING af de sjældne. Vi grillede alle pølserne samtidig, og der var ikke én eneste der flækkede eller tabte væde. De blev bare flot grillede, og da vi skar dem igennem var det tydeligt at de var lavet af gode råvarer. Fulde af smag og krydderier og perfekt afstemte, virkelig en OPLEVELSE.

Specielt de argentinske og chilipølserne tog topkarakter, mens Flammesn klassiske grillpølse mindende meget om mange andre pølser, dog med bedre smag og rigtig god tekstur, sprød og lækker. Krondyrpølsen var i en klasse for sig, og specielt de voksne kunne ikke få nok. Vi må snarest have bestilt en kasse pølser igen, så vi har til de lune sommeraftener, hvor der skal grilles pølser og laves hjemmelavet kartoffelsalat. Se udvalget af pølser her >>

Mange tak til Restaurant Flammen HomeMade for denne øjenåbner. Det er ikke sidste gang vi smider et stykke kød og en pølse fra Jer på grillen.

Pin It on Pinterest