Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Emne: En videnskab!?

Forside GRILLTIPS FORUM TEKNIKKER KERNETEMPERATUR En videnskab!?

Dette emne indeholder 0 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af Søren Lyng Søren (Grilltips) 6 måneder, 2 uger siden.

  • Oprettet af
    Emne
  • #3180

    I mange år, drillede kernetemperaturen altid. Enten tog jeg steget for tidligt, og så brokkede konen sig, eller også tog jeg den for sent, hvilket var det jeg gjorde mest. Skide irriterende når stegen er sej istedet for rosa og mør.

    Så læste jeg om stegetermometre og specielt de termometre som man kunne købe i Danmark, de var nemlig stort set allesammen fra USA. I USA vil man have kødet mere gennemsteg ind i Danmark, så derfor var medium ikke meduim og gennemsteg var ALT FOR gennemstegt.

    Nu har jeg samlet den bedste viden i en stribe artikler om kernetemperatur, så det i fremtiden ikke kan gå helt så galt 🙂

    Mine artikler ligger på grilltips.dk her >>

    Perfekt kernetemperatur

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

Pin It on Pinterest