Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Frankfurter-spyd med bacon og barbecue

Frankfurter-spyd med bacon og barbecue
Søren Lyng

Dette er næsten for simpelt, til at være en opskrift, men det er bare den lækreste måde at tilberede frankfurtere på. Det giver en fantastisk smag når pølses-tykkerne bliver grillet, penslet med barbecuesauce, og med baconstykker imellem. Prøv det, du vil ikke fortryde det.



OPSKRIFT (4 pers.)
10 Frankfurtere
2 pakker bacon i skiver
5 store rødløg
3 dl. Barbecuesauce

TILBEREDNING
Pil løgene, og skær dem i halve. Du kan også bruge rå kartoffel. Løget bruges kun til at holde spyddet over grillristen, så pølser og bacon ikke brænder på.

Skær pølserne i 3-4 skæve stykker.

Stik først et halvt løg på spydet, herefter tre stykker pølse, så en skive bacon lagt sammen som en harmonika, tre stykker pølse igen, bacon osv. Slut af med endnu et halvt løg.

Pensl pølser og bacon med rigelige mængder af barbecuesauce, og grill dem i 10-15 minutter, mens spyddene vendes jævnligt. Hver gang spydene vendes, pensles de atter med barbecuesauce.

Server den grillede frankfurterspyd med en lækker hjemmelavet kartoffelsalat eller coleslaw, og en kold øl. Se min opskrift på en lækker sommer-kartoffelsalat her >>

TIP!
Husk at pølser altid skal grilles over en ÅBEN grill, mens kylling og steg kan grilles med låget på. Hvis du griller pølser med låget på grillen lukket, sprækker de hurtigt! Grill derfor ALTID pølser på en åben grill.

Du kan også sagtes stikker stykker af peberfrugt eller hele champignon på spydene, det er halt op til din egen smag og fantasi.

Pin It on Pinterest

Share This