Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Frilandsgris fra GØL – Dyrevelfærd der kan smages!

Frilandsgris fra GØL – Dyrevelfærd der kan smages!
Søren (Grilltips)

Sommeren er over os, og grillen er tændt. Man kan ikke sige grill uden også at sige pølse. Det hører altså bare sammen, når solen står højt, temperaturen siger sommer, der er frisklavet kartoffelsalat på bordet, og så en rigtig god kvalitetspølse fra grillen.

GØL har lanceret konceptet GØL FRILANDSGRIS®, der i al sin enkelthed går ud på at fremstille en serie lækre grillpølser, baseret på kvalitetskød fra danske frilandsgrise, tilsat lækre krydderier der klæder grillen rigtig godt. Der er lanceret hele 3 forskellige varianter, der alle har samme høje kvalitet, og hvert sin specielle krydring.

GØL FRILANDSGRIS® Frankfurter m/ løg og urter – Smagen af forår i en frankfurter
Denne frankfurter er fremstillet af kvalitetskød fra danske frilandsgrise og er krydret med purløg, persille, porre og løg. Den egner sig lige godt over grillen glæder, som den gør på en varm stegepande, og så smager den af kvalitet og forår.

GØL FRILANDSGRIS® Grillmedister – En grovhakket grillmastodont
Her er der tale om en klassiker, der er blevet opdateret til en luksuriøs pølse, der er fuld af kvalitet og smag. GØL FRILANDSGRIS® Grillmedister er fyldt med dansk svinekød fra frilandsgrise og er krydret med løg, peber og muskatnød som i gamle dage, men den har også fået et frisk pust af ingefær og kardemomme.

GØL FRILANDSGRIS® m/paprika og hvidløg – Temperamentsfuld frankfurter
Det smager af sydens sol og sommer, når pølsen med paprika og hvidløg kommer på bordet. Pølsen, er lige de andre varianter, fyldt med lækkert kvalitetskød fra danske frilandsgrise, og den er krydret med paprika, hvidløg, peber og chili, der giver pølsen er dejlig sydlandsk smag. Det er en perfekt pølse til de store drenge, der vil have smag for alle pengene.

Læs meget mere om pølserne fra GØL FRILANDSGRIS® her >>

Dette er et sponsoreret indlæg.

Pin It on Pinterest