Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Fyldt paneret kylling i grill

Fyldt paneret kylling i grill
Søren Lyng

Mange tror ikke at man kan panere i en grill, men det kan man sagtens. Man skal naturligvis holde øje med varmen, lægge det der skal paneres i et fad eller en foliebakke, og tilberede maden på indirekte varme, men så bliver det også bare super lækkert. Her er opskriften på paneret, fyldt kylling i grill.

 

OPSKRIFT (4 pers.)
6 stk. Store bryst stykker (kylling)
1 glas Tomat pesto
4 stykker parmaskinke
150 gr. Revet cheddarost
Salt, peber og god olivenolie

Panering
4 dl. Hvedemel
4 dl. Mælk
3 æg
4 dl. Rasp

TILBEREDNING
Flæk kylling brysterne som et pølsebrød, og bred dem ud på et skærebræt.

Smør skærefladerne med tomatpesto, læg en halv skive parmaskinke ovenpå, drys med ost, og luk brystet igen. Stik 4 tandstikker igennem åbningen, så den lukkes.

Lav fire dybe tallerkner, én med mælk, én med mel, én med sammenpisket æg og én med rasp, i den nævnte rækkefølge.

Ved brystet i mælk, ved dem i melet, læg dem over i ægget og vend til sidst, forsigtigt i raspen. Læg brysterne i en smurt foliebakke, og pas på ikke at lægge dem for tæt, da der skal være luft imellem dem.

Dryp med olivenolie, og sæt dem i grillen, ved indirekte varme, 200-230 grader, i 25-30 minutter.

Server med citronskiver og en lækker Dansk Coleslaw med nødder og tranebær, se opskriften her >>

Paneret kylling i grill

Paneret kylling, klart il at komme i grillen

Pin It on Pinterest

Share This