Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Grillede rejer med avocado og Thai sauce

Grillede rejer med avocado og Thai sauce
Søren (Grilltips)

Rejer er fantastiske på grill. Vend rejerne i marinade, stik dem på et grillspyd af træ, og grill dem i få minutter til de er faste og saftige. Server med thai-sauce og du har en smags-succes

Rejer er fantastiske på grill. Vend rejerne i marinade, stik dem på et grillspyd af træ, og grill dem i få minutter til de er faste og saftige. Server med thai-sauce og du har en smags-succes.

OPSKRIFT
16 Vannameirejer eller tigerrejer
2 store modne avocdo
1 hoved hjertesalat
Thai-sauce (hjemmelavet)
1 spsk Olivenolie
2 tsk Paprika (eventuelt 1 tsk smoked og en tsk almindelig)
1 lime (saft)
1 fed hvidløg
1 knsp groft salt
1 knsp groft kværnet peber
Dildkviste



TILBEREDNING:
Skyl rejerne og dup dem med et klæde eller køkkenrulle. Bland paprika, hvidløg, saften fra en lime, groft salt og peber sammen i en skål og vend rejerne i. Sørg for at rejerne alle får marinade, og lad dem ligge i skålen, i marinaden. Sæt skålen i køleskabet i et par timer.

Lav den hjemmelavede Thai-sauce – se min opskrift

Læg 4 træ-grillspyd i blød i vand i et par timer. Tag spydene op af vandet, og stik 4 rejer på hver, og læg dem på en tallerken med husholdning-film eller folie over.

Skær avocado i halve, fjern stenen og skralden. Skyld salathovedet, skær bunden af, og riv 4 hele flotte blade forsigtigt af hovedet. Skær nu avocado i skiver og læg dem på salatbladet. Pres eventuelt lidt lime over avocadoen så den ikke bliver brun.

Grill rejerne på direkte varme i ca. 2 minutter på hver side. Tag rejerne af spydene, læg dem oven på avocadoen, hæld en spiseske Thai-sauce over rejerne, pynt med en dildkvist og server med det samme, sammen med at stykke lunt brød med kold smør.

Pin It on Pinterest

Share This