Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Grillet ananas med kanelsirup og vaniljeis

Grillet ananas med kanelsirup og vaniljeis
Søren (Grilltips)

Ananas er en rigtig godt frugt at grille, da den både er fast og meget saftig. Dette betyder at ananas nemt tåler den høje varme fra grillen, og samtidig betyder varmen at sødmen trækker endnu mere frem i frugten og gør den super mør og sød.



OPSKRIFT (4 pers.)
1 Moden ananas
2 spsk. Ahornsirup
2 spsk. Acaciehonning
1/2 tsk. kanal
Evt. en knsp. muskatnød
Vaniljeis og mynte til pynt.

TILBEREDNING
Skær skrællen af ananassen, og skær den i sykke skiver, nedad frugten, så stokken (midten) til sidst er det eneste der er tilbage.

Skær skiverne i lange stave. Grill stavene, over direkte varme i et par minutter pr. side.

Rør honning og ahornsirup sammen, krydr med kanal og eventuelt lidt muskatnød.

Lad ananassen køle af, og server med vaniljeis, og dryp sirup over både ananas og is.

Pin It on Pinterest

Share This