Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Grillet hjertesalat med bacon og blåskimmelost

Grillet hjertesalat med bacon og blåskimmelost
Søren Lyng

Denne forret er både hurtig og nem at lave, men det smager som ganske fantastisk. Brug retten som en forret eller som vegetarret en dag, hvor du vil spare på kødet. Den er også skøn som en let frokostret med et glas køling hvidvin eller champagne



OPSKRIFT (4 pers)
2 hjertesalat hoveder (Romaine salat kan også bruges)
1 pakke bacon i tern
30-50 gr. Bkåskimmelost

DRESSING
1 spsk. balsamico eddike
1 spsk. Olivenolie
1 tsk. Tørret Timian
1 tsk. Tørret Oregano
½ tsk. Dijon sennep
Salt og peber

TILBEREDNING
Steg bacontern sprøde på en pande, og hæld baconfedtet i en lille skål. Læg bacontern til afdrypning på et stykke køkkenrulle.

Bland alle ingredienserne til dressingen.

Flæk salathovederne på langs, og pensl skærefladen med baconfedtet.

Tænd grillen på høj, direkte varme.

Læg salathovederne på grillen med skærefladen nedad, og grill dem i ca. 2 minutter til de har fået grillstriber. Grillen skal være MEGET varm, så salaten hurtigt får striber. Salaten må ikke blive alt for blød, den skal stadig have bid.

Server straks de halve salathoveder med et par skeer dressing hældt over. Drys med bacon og smuldr blåskimmelost over til sidst.

Pin It on Pinterest

Share This