Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Grillsalat med Balsamico Glace og Halloumi ost

Grillsalat med Balsamico Glace og Halloumi ost
Søren (Grilltips)

Nogle gange, er de mest simple retter, også det lækreste. Prøv for eksempel denne grillede salat bestående af grønne asparges, squash, aubergine og grillet Halloumi ost. Den smager helt fantastisk, og så er den nem at tilberede.




OPSKRIFT (4 pers.)
Et bundt grønne asparges (ca. 12-15 stk)
½ aubergine
½ squash
10 cherrytomater
250 gr. Halloumi ost
1 dl. friske basilikumblade
½ dl. Balsmico glace (valgfrit, men det giver lige retten det sidste pift)
Salt, peber og olivenolie

TILBEREDNING
Vask og tør de grønne asparges, og skær aubergine og squash i tynde skiver. Dryp med olivenolie og krydr med salt og peber. Læg alle grønsagerne på grillen, ved direkte varme, og vend dem efter behov, til de har de klassiske grillstriber.

Tag grønsagerne af grillen og lad dem hvile.

Skær osten i 1 cm tykke skiver og grill skiverne i ca 1 minut pr. side ved direkte varme.

Halver cherrytomaterne, og skær de øvrige, grillede grønsager i mindre stykker. Anret på et fad med grønsagerne nederst, cherrytomaterne fordelt over, striber af Balsamico glace* og til sidst osten på toppen. Krydr med salt og peber, og salaten er klar til servering, enten som en frokost- eller tapasret, eller til en lækker grillet bøf.

*Balsamico glace kan købes i de fleste større supermarkeder, og du finder det ofte på hylden, sammen med olivenolie og eddike.

Pin It on Pinterest