Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Heinz koteletter med chili og hvidløg

Heinz koteletter med chili og hvidløg
Søren Lyng

Her er en opskrift der tager 15 minutter at tilberede og som smager fantastisk. Du skal blot lave en sauce af Heinz Ketchup og et par andre ingredienser, og så er du klar til at grille. Du kan få hverdags-koteletter til at smage som en drøm på ingen tid.



OPSKRIFT (4 pers.)
8 middagskoteletter
1 dl. Heinz Ketchup
1 spsk. Akaciehonning
2 fed knust hvidløg
2 spsk. Saltfattig Soya sauce, eller 1 spsk. almindelig Soya
1 tsk. Løgpulver
½ tsk. Cayennepeber eller knust chili (valgfrit)

TILBEREDNING
Bland alle ingredienserne i en skål.

Dup koteletterne med et stykke køkkenrulle, og krydr med salt og peber

Tænd grillen på medium direkte varme.

Grill koteletterne 1 min på den ene side, hvorefter de vendes og pensles med marinaden første
gang.

Vend nu hvert minut, og pensl hver gang.

Efter ca. 6 minutter er koteletterne færdige og klar til servering.

Server med ris og grønsager, eller med en lækker grillet kartoffelsalat med bacon vinaigrette

TIP
Lav eventuelt dobbelt af marinaden, og gem den ene halvdel til at servere ved siden af koteletterne.

Pin It on Pinterest

Share This