Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Indlæg

Grillet aubergine med friskost, bacon og urter

23. maj 2020 |

Denne opskrift kan bruges, både som hovedret, eller som en eftermiddags-snack sammen med et glas kølig hvidvin eller et glas bobler. Den er ganske enkel at forberede og tilberede, og så kan du bruge et væld af friske urter, alt … LÆS MERE

Indbagte asparges med parmaskinke og ost

18. maj 2020 |

Hvis du mangler en idé til en lækker forret eller en snack inden middagen, er denne opskrift helt perfekt. En asparges der smørdampes mens den er i grillen, sammen med ost, pinjekerner, parmaskinke og basilikumblade. Det smager forrygende. (adsbygoogle = … LÆS MERE

Inspiration: Hjemmelavet burger på grill

11. maj 2020 |

Hamburgeren stammer oprindeligt fra Hamborg i Tyskland, men blev først for alvor populær da den blev fremstillet med hakket oksekød, løg og salat i USA i slutningen af det 18. århundrede.

Hjemmelavet burger kan være et nemt og lynhurtigt måltid, … LÆS MERE

Frederiksdal Kirsebærvin – Dansk vin i verdensklasse

4. maj 2020 |

Frederiksdal Gods har for alvor sat kirsebærvin på verdenskortet. Her produceres en bred vifte af vine, med hver deres særegne, og det giver utrolig spændende smagsoplevelse, når man smager vinene op imod hinanden.

Sponsoreret indlæg – skrevet i samarbejde med … LÆS MERE

Okse Striploin – Hvad er det og hvordan tilberedes den?

18. april 2020 |

Striploin er en såkaldt ”amerikansk udskæring” da det er amerikanerne der har gjort dette stykke kød så populært, og det er velfortjent. Det ér et fantastisk stykke kød, og her får du tips til tilberedningen, både på klassisk vis og … LÆS MERE

Baconkartofler – Lavet med baconmarmelade og chili

20. marts 2020 |

Vi har lavet en portion baconmarmelade, og nu vælter opskrifterne bare ud. Vi har lavet en super simpel opskrift på baconkrydrede kartoffelbåde, næsten så simpel at det ikke er en opskrift, men det smager helt forrygende, og det skal du … LÆS MERE

Nyretapper – en meget overset udskæring

19. marts 2020 |

Lad mig starte med at understrege, at nyretapper intet har at gøre med indmad. Nyretapper er to muskler, der holdes sammen af en stor sene. Det er nyretapperne der holder nyrerne på plads. På engelsk hedder udskæringen Hangermeat, og det … LÆS MERE

Bacon sauce – En sauce lavet med Baconmarmelade

18. marts 2020 |

Hvis du har lavet en glas baconmarmelade, kan du efterfølgende benytte denne, til at lave en helt fantastisk, aromatisk sauce. Saucen er perfekt til hakkebøffer, kartoffelbåde eller som dippingsauce til grillede grøntsager. Det er en sødlig sauce, så den skal … LÆS MERE

Baconmarmelade – Den bedste marmelade nogensinde

16. marts 2020 |

Det lyder måske vildt, men baconmarmelade er en helt fantastisk opfindelse. Den mindre lidt om mangochutney, men har en bedre smag og egner sig specielt godt til mad fra grill. Bacon, løg, chili, masser af krydderier, kogt sammen til en … LÆS MERE

Mørbrad pizza – Italiensk inspireret ret med tomat og ost

5. marts 2020 |

For nyligt havde vi et par svinemørbrader i overskud, og ville egentlig lave mørbradbøffer, men så havde jeg en sjat tomatsauce og et stykke fast mozzarella, og så opstod en superlækker, og meget nem opskrift, med kun 4 ingredienser og … LÆS MERE