Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Indlæg | Grilltips.dk

Baconkartofler – Lavet med baconmarmelade og chili

20. marts 2020 |

Vi har lavet en portion baconmarmelade, og nu vælter opskrifterne bare ud. Vi har lavet en super simpel opskrift på baconkrydrede kartoffelbåde, næsten så simpel at det ikke er en opskrift, men det smager helt forrygende, og det skal du … LÆS MERE

Nyretapper – en meget overset udskæring

19. marts 2020 |

Lad mig starte med at understrege, at nyretapper intet har at gøre med indmad. Nyretapper er to muskler, der holdes sammen af en stor sene. Det er nyretapperne der holder nyrerne på plads. På engelsk hedder udskæringen Hangermeat, og det … LÆS MERE

Bacon sauce – En sauce lavet med Baconmarmelade

18. marts 2020 |

Hvis du har lavet en glas baconmarmelade, kan du efterfølgende benytte denne, til at lave en helt fantastisk, aromatisk sauce. Saucen er perfekt til hakkebøffer, kartoffelbåde eller som dippingsauce til grillede grøntsager. Det er en sødlig sauce, så den skal … LÆS MERE

Baconmarmelade – Den bedste marmelade nogensinde

16. marts 2020 |

Det lyder måske vildt, men baconmarmelade er en helt fantastisk opfindelse. Den mindre lidt om mangochutney, men har en bedre smag og egner sig specielt godt til mad fra grill. Bacon, løg, chili, masser af krydderier, kogt sammen til en … LÆS MERE

Mørbrad pizza – Italiensk inspireret ret med tomat og ost

5. marts 2020 |

For nyligt havde vi et par svinemørbrader i overskud, og ville egentlig lave mørbradbøffer, men så havde jeg en sjat tomatsauce og et stykke fast mozzarella, og så opstod en superlækker, og meget nem opskrift, med kun 4 ingredienser og … LÆS MERE

Ztove kogepladen – Den fedeste opfindelse siden grydeskeen

5. marts 2020 |

Det er ikke tit at jeg falder for et produkt, som jeg er faldet for Ztove. Hver eneste gang jeg tænder kogepladen, tænker jeg ”hvorfor er der ikke nogen der har tænkt på dette for længe siden”?? Det er ganske … LÆS MERE

Iberisk Sortfodsgris med sennepsmarinering

20. februar 2020 |

Denne marinade kan du bruge til mange forskellige udskæringer af svinekød, som for eksempel svinemørbrad, skinke eller Mignon. Her har vi lavet opskriften med en af de bedste udskæringer man kan få, nemlig Iberisk sortfodsgris, Pluma. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || … LÆS MERE

Italienske kødboller – Lady og Vagabonden

13. februar 2020 |

Denne klassiske italienske ret, kan nemt tilberedes på grillen, og er nem at gå til. Alle ingredienser skal bare med ud til grillen på én gang, så har du en fantastisk romantisk pastaret på under 45 minutter. Start med tomatsaucen, … LÆS MERE

Spicy Broccoli med chili, hvidløg og parmasan

5. februar 2020 |

Her får du Broccoli på en helt ny måde. Marineret i en super lækker marinade, hvorefter den grilles til den er mør. Det er perfekt som tilbehør til bøffer eller spicy kylling, og så er det jo sundt at få … LÆS MERE

Steak Caprese med tomat og ost

5. februar 2020 |

Denne ret består af lækre bøffer der marineres i balsamico og krydderier, hvorefter bøfferne grilles et par minutter på hver side, pyntes med mozzarellaost og friske tomatskiver og serveres. Det er en klassisk italiensk ret, som smager af sommer og … LÆS MERE

Pin It on Pinterest