Indlæg | Grilltips.dk - Part 26
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Indlæg | Grilltips.dk - Part 26

Bent Brandt – Køkkengrej til professionel og amatør

10. august 2017 |

Hvis madlavning skal være sjovt og resultatet ordentligt, er det nødvendigt med noget ordentligt køkkengrej. Hos bentbrandt.dk køber jeg ind, når kvaliteten skal være i top og jeg ikke vil gå på kompromis.

Sponsoreret indlæg – skrevet i samarbejde med … LÆS MERE

Char-Broil Kamander – en revolution indenfor kulgrill

27. juli 2017 |

Danmark er at de steder i verden hvor der grilles mest, så det er kun naturligt at denne nyhed nu kommer i handlen i Danmark. Char-Broil Kamander er en nytænkning indenfor kamado-grills, og den indfrier alle forventninger, og mere til.

LÆS MERE

Tomahawk – en STOR smagsoplevelse på grill

24. juli 2017 |

Tomahawk er en stor ribeye steg, der også går under navnet Cote de Boeuf. Den grilles først over direkte varme og steges derefter færdig på indirekte varme. Det er et festmåltid i særklasse. Mørt, saftigt og med en helt fantastisk … LÆS MERE

Førstehjælp til din gamle kuglegrill – kulgrill

19. juli 2017 |

Har du købt en ny grill og vil gerne sælge den gamle eller har du en gammel kuglegrill stående som egentlig stadigvæk har sin berettigelse, men som ser rusten, snavset og beskidt ud? Her er nogle gode råd til hvordan … LÆS MERE

Verdens bedste BBQ rub – en alsidig klassiker

17. juli 2017 |

Rub er en blanding af tørrede krydderier som man gnider på kødet. Rub er med til at give kødet en ekstra lækker smag og samtidig kan det  være med til at mørne kødet før det skal tilberedes. Her er mit … LÆS MERE

Sjov i haven – Trampoliner for alle

28. juni 2017 |

Når solen skinner, og familien skal hygge i haven, er trampoliner altid populære. De seneste 10 år er fænomenet eksploderet her i landet, og på hver en villavej i Danmark, findes mindst en håndfuld trampoliner. Store, små, på ben eller … LÆS MERE

Fladbrød – Hvidløgsbrød og urtebrød med dyp

15. juni 2017 |

”Spis brød til”, siger man, og det gælder også når der er mad på grillen. Med denne opskrift kan du lave lækre og nemme fladbrød, krydret med hvidløg eller friske krydderurter. Dejen er nem at lave, nem at håndtere og … LÆS MERE

Salat med stegte blommer og gedeost

15. juni 2017 |

Salater kan sagtens indeholde grillede eller stegte elementer, og i denne salat er det blommer der får en kærlig tur på grillen, i en grillpande eller på en stegeplade. Sammen med blandede salater, gedeost og en lækker dressing er denne … LÆS MERE

Frilandsgris fra GØL – Dyrevelfærd der kan smages!

13. juni 2017 |

Sommeren er over os, og grillen er tændt. Man kan ikke sige grill uden også at sige pølse. Det hører altså bare sammen, når solen står højt, temperaturen siger sommer, der er frisklavet kartoffelsalat på bordet, og så en rigtig … LÆS MERE

Babyspinat med mynte, salatost og sprøde croutons

29. maj 2017 |

Babyspinat er helt fantastisk, specielt om sommeren, hvor det kan købes frisk, i bakker, i de fleste supermarkeder. Om vinteren har babyspinat sjældent den samme gode smag, så sommeren er ideel til denne type salat. Babyspinat har en dejlig nøddeagtig … LÆS MERE