Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Indlæg | Grilltips.dk - Part 43

Grillede svampe med krydderolie og ost

23. august 2014 |

Svampe er lækre som tilbehør til et stykke grillet kød, eller som del af en tapas tallerken. Portobello svampe er perfekte til Tapas på grill, og hvis du krydre dem godt, og fylder dem med ost, er du sikker på … LÆS MERE

Kyllingespyd med kokos og lime

23. august 2014 |

Kylling er utroligt populært på grill, og kylling på spyd er et hit hos både børn og voksne. Lad kyllingen marinere i et par timer, og grill dem på 10 minutter. Nemt og lækkert. Her er opskriften på kyllingespyd.

OPSKRIFT … LÆS MERE

Pesto – Hjemmelavet pesto er nemt og superlækkert

19. august 2014 |

Pesto kan laves på mange måder og med mange forskellige ingredienser. Den traditionelle pesto laves med basilikumblade, olivenolie, pinjekerne og ost. Her er opskriften på hjemmelavet pesto.

OPSKRIFT 1 stor håndfuld friske basilikumblade (en hel potte fra supermarkedet) 2-3 fed … LÆS MERE

Lammekrone på grill – med pestokartofler og salat

19. august 2014 |

Lam er en meget overset men, utroligt lækkert, spise. Det bedste du kan få er lammekrone, der med sin fantastiske smag og saftige kød, er en delikatesse at serverer. Her er opskriften på lammekrone på grill.

OPSKRIFT (4 pers) 1 … LÆS MERE

Rygning i grill – Lad røgen krydre din mad

19. august 2014 |

Rygning eller røgning som nogle kalder det, er en ældgammel tradition, der sammen med saltning og tørring har været brugt til at konservere fødevarer i tusindvis af år. I dag er rygning af fødevarer også noget vi gør for at … LÆS MERE

Hollandaise sauce – En udfordring der smager fantastisk

18. august 2014 |

Hollandaise sauce er ikke den nemmeste sauce at lave, men når du først har lært det, er det ingen sag at trylle en fantastisk sauce frem. Den er fremragende til fisk eller hældt henover grillede asparges. Her er opskriften på Hollandaise … LÆS MERE

Agurkesalat – Hjemmelavet agurkesalat smager bare bedre

18. august 2014 |

Agurkesalat har hørt til det danske køkken i mere en 100 år, og er i alt sin enkelthed syltede agurkeskiver med urter. Agurkesalat er perfekt til flæskesteg, på smørebrød eller ovenpå en ordentlig hjemmelavet hotdog fra grillen.

OPSKRIFT 1 stor … LÆS MERE

Whiskey Sauce – Hjemmelavet sauce med whiskey og timian

18. august 2014 |

Sauce er et klassisk tilbehør til kartofler, steg og bøf. Whiskey sauce er specielt populært til lækre retter som oksefilet, hakkebøf, højreb og minutsteak. Her er en nem opskrift på whiskey sauce.

OPSKRIFT 130 gr smør 70 gr tomatpure (koncentreret … LÆS MERE

Marineret oksefilet i grillen – A taste of heaven

18. august 2014 |

Oksefilet er et af de bedste stykker kød fra koen, og har en kortere tilberedningstid end for eksempel culotte eller højreb. Her er opskriften på marineret oksefilet i grill.

OPSKRIFT (4-6 personer) 800-1000 gr afpudset oksefilet 2 dl rødvin 1 … LÆS MERE

Brun sauce / Brun sovs – En klassiker i det danske køkken

18. august 2014 |

Brun sauce er en klassisk dansk sauce, der serveres til flæskesteg, grydesteg og hakkebøffer. Saucen laves af bouillion eller den væde som opsamles mens stegen, steger i ovnen eller grillen. Her er opskriften på brun sauce.

OPSKRIFT ½ l bouillion … LÆS MERE

Pin It on Pinterest