Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Indlæg | Grilltips.dk - Part 43

Agurkesalat – Hjemmelavet agurkesalat smager bare bedre

18. august 2014 |

Agurkesalat har hørt til det danske køkken i mere en 100 år, og er i alt sin enkelthed syltede agurkeskiver med urter. Agurkesalat er perfekt til flæskesteg, på smørebrød eller ovenpå en ordentlig hjemmelavet hotdog fra grillen.

OPSKRIFT 1 stor … LÆS MERE

Whiskey Sauce – Hjemmelavet sauce med whiskey og timian

18. august 2014 |

Sauce er et klassisk tilbehør til kartofler, steg og bøf. Whiskey sauce er specielt populært til lækre retter som oksefilet, hakkebøf, højreb og minutsteak. Her er en nem opskrift på whiskey sauce.

OPSKRIFT 130 gr smør 70 gr tomatpure (koncentreret … LÆS MERE

Marineret oksefilet i grillen – A taste of heaven

18. august 2014 |

Oksefilet er et af de bedste stykker kød fra koen, og har en kortere tilberedningstid end for eksempel culotte eller højreb. Her er opskriften på marineret oksefilet i grill.

OPSKRIFT (4-6 personer) 800-1000 gr afpudset oksefilet 2 dl rødvin 1 … LÆS MERE

Brun sauce / Brun sovs – En klassiker i det danske køkken

18. august 2014 |

Brun sauce er en klassisk dansk sauce, der serveres til flæskesteg, grydesteg og hakkebøffer. Saucen laves af bouillion eller den væde som opsamles mens stegen, steger i ovnen eller grillen. Her er opskriften på brun sauce.

OPSKRIFT ½ l bouillion … LÆS MERE

Rød Waldorfsalat – Velsmagende superfood

18. august 2014 |

Waldorfsalat er traditionelt lavet med cremefraiche, blegselleri, æbler og vindruer, men her en meget sundere variant, der smager mindst lige så godt, og som indeholder flere superfoods, som din krop har fantastisk god af. Her er opskriften på Rød Waldorfsalat.

LÆS MERE

Grillede rejer med avocado og Thai sauce

14. august 2014 |

Rejer er fantastiske på grill. Vend rejerne i marinade, stik dem på et grillspyd af træ, og grill dem i få minutter til de er faste og saftige. Server med thai-sauce og du har en smags-succes

Rejer er fantastiske på … LÆS MERE

Thai Dipping Sauce – Fantastisk til både kød og fisk

14. august 2014 |

Dette er en utroligt simpel opskrift, som har eksisteret i Thailand i mere end 1000 år. Den består af ganske enkle og simple råvarer, men resultatet bliver en skøn sauce som kan bruges til både fisk, rejer og kød.

OPSKRIFT … LÆS MERE

Inspiration: Superfood – som du bør spise jævnligt

14. august 2014 |

Der er ingen tvivl om at visse fødevarer er sundere end andre, og at de fødevarer der er under kategorien Superfood er særligt gavnlige. Du skal dog ikke tro, at superfood erstatter konventionel medicin, men de gavnlige indholdsstoffer i superfoods … LÆS MERE

Nemt madbrød i grillen – Italiensk inspireret

14. august 2014 |

Madbrød må ikke tage lang tid at lave, da det er et tilbehør der ikke fylder meget, men som er en vigtig bestanddel ved middagsbordet. Ofte er bagning tidskrævende, men her er opskriften på et hurtigt og nemt madbrød med … LÆS MERE

Waldorfsalat – En klassiker til vildt

14. august 2014 |

Waldorfsalat blev første gang serveret i 1883 på hotel Waldorf i New York. Siden er den blevet populær verden over, som tilbehør til vildt og anden kød. Waldorfsalat laves i dag i mange variationer, men her er opskriften på traditionel … LÆS MERE

Pin It on Pinterest