Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Indlæg

Verdens bedste sauce – Opskrifter på de bedste saucer

5. december 2014 |

Sauce er med til at give en ret karakter, smag og fylde. Her er opskriften på verdens bedste saucer, som Bearnaise, Hollandaise, Rødvins sauce, Demi Glace og Whiskey Sauce

Sauce, eller sovs som vi kalder det i Danmark, er ofte … LÆS MERE

Gløgg – Opskrifter på den bedste gløgg og historien bag

4. december 2014 |

Gløgg har en lang historie der går helt tilbage til romerne. Her er historien samt opskriften på traditionel gløgg, hvid gløgg og en speciel grill-gløgg.

 

Det var romerne der startede Gløggens historie starter helt tilbage i det antikke rom, … LÆS MERE

Tærte med laks, spinat og fetaost

27. november 2014 |

Tærter på grill bliver utroligt lækre, da bunden bliver ekstra sprød, og fyldet hæver ekstra meget og bliver mere luftigt. Her er opskriften på en lækker tærte i grill

OPSKRIFT 1 portion tærtedej – se opskriften her >> (adsbygoogle = … LÆS MERE

Tærtedej – Grundopskrift til madtærter

27. november 2014 |

Find dit favoritfyld frem, og lav den lækreste tærte i grillen. Her er opskriften på en klassisk tærtedej, der er god i grillen.

OPSKRIFT

150 gr hvedemel En ¼ tsk salt 1 æggeblomme 75 gr. Koldt smør 2 spsk. Koldt … LÆS MERE

Inspiration til julemad i grillen – and og flæskesteg på grill

10. november 2014 |

Julemad i grillen smager fantastisk. Både and, medister og flæskesteg kan blive utroligt lækkert i både gasgrill og kulgrill. Her er lidt inspiration. Julen er årets største højtid, og en tid hvor mange har parkeret grillen i skuret eller garagen. … LÆS MERE

Vinterklargøring af grill – uanset om du vintergriller eller ej

8. oktober 2014 |

Det er altid en god idé at holde din grill pæn og ren. Her er tips til rengøring og vinterklargøring af din grill, samt opbevaring af grillen til vinter.

 

Når efteråret sætter ind, er det tid til at give … LÆS MERE

Bearnaise Sauce – Opskriften på en klassiker

4. oktober 2014 |

Bearnaise sauce er en klassiker fra det franske køkken, som for længst er blevet en favorit over hele verden. Her er opskriften på hjemmelavet Bearnaise sauce

OPSKRIFT 250 g smør 4-5 æggeblommer, alt efter størrelse 5 spiseskefulde god hvidvinseddike 8 … LÆS MERE

Inspiration: Marinader og Rubs – opskrifter og tips

2. oktober 2014 |

Marinade og rub er blandinger som man bruger til at tilsætte smag til kød, fjerkræ og fisk. Her er opskrifter og tips til de bedste marinader og rubs.

 

Marinader er fællesbetegnelsen for “våde” krydderblandinger som du bruger til at … LÆS MERE

Kanelsnegle i grillen – en klassiker når du bager kage i grillen

1. oktober 2014 |

Kager bliver ekstra lækre i grillen, på grund af den høje varme og luftfugtighed. Her er opskriften på gode gammeldags kanelsnegle i grillen, samt kanel-snegl-kage.

OPSKRIFT – Dej: 800 gr hvedemel 100 gr smør 5 dl mælk (let eller sød) … LÆS MERE

Kartoffeltærte med chili og ost

1. oktober 2014 |

Tærte i grillen er en nem og lækker måde at lave mad på. Forbag tærten og tilsæt fyldet. Du får en lækker, sprød og velsmagende tærte, når den bages i en grill. Her er opskriften på kartoffeltærte

OPSKRIFT – Dej:LÆS MERE