Indlæg | Grilltips.dk - Part 45
Agurkesalat – Hjemmelavet agurkesalat smager bare bedre
18. august 2014 | Grilltips.dkAgurkesalat har hørt til det danske køkken i mere en 100 år, og er i alt sin enkelthed syltede agurkeskiver med urter. Agurkesalat er perfekt til flæskesteg, på smørebrød eller ovenpå en ordentlig hjemmelavet hotdog fra grillen.
OPSKRIFT 1 stor … LÆS MERE
Whiskey Sauce – Hjemmelavet sauce med whiskey og timian
18. august 2014 | Grilltips.dkSauce er et klassisk tilbehør til kartofler, steg og bøf. Whiskey sauce er specielt populært til lækre retter som oksefilet, hakkebøf, højreb og minutsteak. Her er en nem opskrift på whiskey sauce.
OPSKRIFT 130 gr. smør 70 gr. tomatpure (koncentreret … LÆS MERE
Marineret oksefilet i grillen – A taste of heaven
18. august 2014 | Grilltips.dkOksefilet er et af de bedste stykker kød fra koen, og har en kortere tilberedningstid end for eksempel culotte eller højreb. Her er opskriften på marineret oksefilet i grill.
OPSKRIFT (4-6 personer) 800-1000 gr afpudset oksefilet 2 dl rødvin 1 … LÆS MERE
Brun sauce / Brun sovs – En klassiker i det danske køkken
18. august 2014 | Grilltips.dkBrun sauce er en klassisk dansk sauce, der serveres til flæskesteg, grydesteg og hakkebøffer. Saucen laves af bouillion eller den væde som opsamles mens stegen, steger i ovnen eller grillen. Her er opskriften på brun sauce.
OPSKRIFT ½ l bouillion … LÆS MERE
Rød Waldorfsalat – Velsmagende superfood
18. august 2014 | Grilltips.dkWaldorfsalat er traditionelt lavet med cremefraiche, blegselleri, æbler og vindruer, men her en meget sundere variant, der smager mindst lige så godt, og som indeholder flere superfoods, som din krop har fantastisk god af. Her er opskriften på Rød Waldorfsalat.
… LÆS MERE
Grillede rejer med avocado og Thai sauce
14. august 2014 | Grilltips.dkRejer er fantastiske på grill. Vend rejerne i marinade, stik dem på et grillspyd af træ, og grill dem i få minutter til de er faste og saftige. Server med thai-sauce og du har en smags-succes
OPSKRIFT 16 Vannameirejer eller … LÆS MERE
Thai Dipping Sauce – Fantastisk til både kød og fisk
14. august 2014 | Grilltips.dkDette er en utroligt simpel opskrift, som har eksisteret i Thailand i mere end 1000 år. Den består af ganske enkle og simple råvarer, men resultatet bliver en skøn sauce som kan bruges til både fisk, rejer og kød.
OPSKRIFT … LÆS MERE
Inspiration: Superfood – som du bør spise jævnligt
14. august 2014 | Grilltips.dkDer er ingen tvivl om at visse fødevarer er sundere end andre, og at de fødevarer der er under kategorien Superfood er særligt gavnlige. Du skal dog ikke tro, at superfood erstatter konventionel medicin, men de gavnlige indholdsstoffer i superfoods … LÆS MERE
Nemt madbrød i grillen – Italiensk inspireret
14. august 2014 | Grilltips.dkMadbrød må ikke tage lang tid at lave, da det er et tilbehør der ikke fylder meget, men som er en vigtig bestanddel ved middagsbordet. Ofte er bagning tidskrævende, men her er opskriften på et hurtigt og nemt madbrød med … LÆS MERE
Waldorfsalat – En klassiker til vildt
14. august 2014 | Grilltips.dkWaldorfsalat blev første gang serveret i 1883 på hotel Waldorf i New York. Siden er den blevet populær verden over, som tilbehør til vildt og anden kød. Waldorfsalat laves i dag i mange variationer, men her er opskriften på traditionel … LÆS MERE