Indlæg | Grilltips.dk - Part 48
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Indlæg | Grilltips.dk - Part 48

Grilltips: Direkte, Indirekte, 50/50 og meget mere

6. august 2014 |

Der findes mange forskellige måder at grille på. Du kan grille små stykker kød på direkte varme, og stege og kyllinger på indirekte varme. Her er en beskrivelse af flere typer grillning

Olie på maden og ikke risten Du kan … LÆS MERE

Grilltips: Optænding af grill

6. august 2014 |

Her er de mest almindelige grilltips til optænding af din grill.Hvis du følger disse regler får du det bedste resultat, og grillmad der smager bedre.

Tændvæske er noget skidt… Du skal ikke benytte tændvæske når du skal tænde din kulgrill. Tændvæske … LÆS MERE

Pina Colada – Den friske og eksotiske drink

5. august 2014 |

Pina Colada er en klassisk og eksotisk drink med kokosmælk, ananasjuice og rom. En lækker og forfriskende drink, der kan pyntes rigtig flot, og kan nydes over længere tid.

OPSKRIFT 5 cl. Lys rom (mørk rom kan også bruges) 10 cl. … LÆS MERE

Mojito – Den traditionelle Mojito

5. august 2014 |

Mange tror at Mojito staves mohito, men det gør den ikke. Det er en frisk, læskende og forførende drink der har gået sin sejrsgang over hele verden. Perfekt til en varm eftermiddag på terrassen eller som drink efter en vellykket … LÆS MERE

Stegetemperatur – Kernetemperatur på kød og stege

4. august 2014 |

Anbefalet kernetemperatur for kød, når det tages ud af ovnen, grill eller op af gryden:

Lidt rød: 55-60 grader Svagt rosa: 60-65 grader Gennemstegt: 65-70 grader

Her er nogle mere præcise kernetemperature for udvalgte stykker køb. Ved nedenstående temperaturer er … LÆS MERE

American Barbecue Sauce – BBQ Den originale

4. august 2014 |

Barbecue Sauce eller BBQ Sauce som amerikanerne kalder den, er en klassiker i grill køkkenet. Med dens røgede, søde og kraftfulde smag er den perfekt til spareribs (gnaveben), kylling, koteletter eller som dip til panerede kyllingestykker.

OPSKRIFT

2 Rødløg 2 Fed … LÆS MERE

Tærte med sommerfrugter og marcipandej

4. august 2014 |

Grillen er perfekt til at bage tærter i, hvis man kan styre temperaturen. Tærter skal bages ved middelvarme, altså ca. 200 grader, og det er nemmest at styre i en gasgrill, men hvis du passer på hvor mange kul du … LÆS MERE

Inspiration – E-numre listen – Hvad betyder E-numrene?

4. august 2014 |

E-numre listen, er en standartiseret liste fra EU over tilsætningsstoffer i vores fødevarer. Nogle E-numre er ganske harmløse, og endda økologiske, mens andre kan være skadelige i større eller mindre omfang. Nogle E-numre kan medfører allergi, mens de værste af dem … LÆS MERE

Kylling på grillen – Lår med barbecue sauce

3. august 2014 |

Kylling på grill er både nemt og utroligt lækkert. Steg dine kyllingelår ved lav til middel varme, så kyllingen ikke branker og brænder. Pensel jævnligt med hjemmelavet barbecue sauce og succeen er i hus.

OPSKRIFT: 2 Kg ferske kyllingelår Hjemmelavet … LÆS MERE

Dressing: Hvidløg og olivenolie “Viva La France”

3. august 2014 |

Denne dressing er så simpel som den overhovedet kan være, men den smager som en million, især på frisk salat, mozeralla salat eller som dressing til grillet køb som f.eks flankesteak. Prøv den!!

OPSKRIFT:

1 dl god olivenolie ½ Friskpresset … LÆS MERE