Jelling Naturkød – Når kun det bedste er godt nok! | Grilltips.dk
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Jelling Naturkød – Når kun det bedste er godt nok! | Grilltips.dk

Jelling Naturkød – Når kun det bedste er godt nok!
Grilltips.dk

Kødkvalitet er naturligvis vigtigt når er skal laves mad på grill, og vi har vel alle prøvet at tilberede et stykke kød, som var af en så dårlig kvalitet, og det røg direkte i skraldespanden, og man måtte starte forfra? Det problem får du aldrig med kød fra Jelling Naturkød

Kvalitet og dyrevelfærd
Hos Jelling Naturkød er kvalitet og dyrevelfærd mærkesager, der danner hele fundamentet for forretningen. Der bliver ikke gået på kompromis, og alle dyr der slagtes og sælges via Jelling Naturkød har gået på græs hele året, er blevet behandlet med stor respekt, og dette kan tydeligt smages.

Skotsk Højlandskvæg, Galloway og Dansk Bison går alle sammen på græs, året rundt, og de stortrives på de store arealer som de græsser på. Dyrene har et sted med skygge til de varme dage, og et sted med læ når det blæser og forholdene er så tæt på dyrenes naturlige måde at leve på som muligt.

John Stone Kød fra Jelling Naturkød

Dyrene har rigeligt med plads i den frie natur – Det smages også tydeligt på kødet


Irsk verdensklasse – John Stone

Jelling Naturkød er eneforhandler i Danmark af mærket John Stone, der er et internationalt anerkendt mærke inden for højkvalitets oksekød. Hos John Stone er dyrevelfærd også i højsædet, og dyrene græsser og lever som i naturen. På slagteriet udvælger John Stone og hans folk personligt hvert eneste stykke kød, der efterfølgende krogmodnes i op til 21 dage i store, tørre kølerum, hvor kødet modner på den fineste måde, under kontant overvågning og kvalitetssikring.

Grill kød fra John Stone og Jelling Naturkød

Hver eneste stykke kød, udvælges personligt og krogmodnes til perfektion


Hverdag og fest

Kvalitet koster penge, og det er der god grund til. Der findes intet industrikød hos Jelling Naturkød, og derfor er fremstillingsprocessen naturligvis dyrere. Når man så smager forskellen på en supermarkedsbøf og en bøf fra eksempelvis John Stone er man overbevist, der er tale om en markant kvalitets- og smagsoplevelse, der er alle pengene værd.

Online og lige ved hånden
Hos Jelling Naturkød finder du et bredt udvalg af udskæringer og kasser, som er lige til at bestille, og få leveret næste dag. I kasserne er der typisk et udvalg af udskæringer, så der er kød til et stykke tid, og der er en del penge at spare, ved at købe kasser.

Grilltips.dk anbefaler
I mange år har vi på Grilltips.dk sat en ære i at lave mad, med råvarer der kunne købes i et traditionelt supermarked, og det vil vi fortsætte med, men der skal som sagt være forskel på hverdag og fest og efter at have besøgt Jelling Naturkød, og prøvet flere af deres udskæringer, er den lokale slager udskiftet med Jelling Naturkød når der skal noget ekstraordinært på middagsbordet, ganske enkelt pga. af den fremragende kvalitet, der er i alle de udskæringer vi har prøvet, lige fra burgerbøffer og stege til prime ribs og den legendariske Tomahawk.

Besøg Jelling Naturkød webshoppen her >>

Denne artikel er skrevet som en del af et samarbejde mellem Grilltips.dk og Jelling Naturkød