Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Kalveculotte Sous Vide - med hvidløg og timian | Grilltips.dk

Kalveculotte Sous Vide – med hvidløg og timian
Sanne (Grilltips.dk)

Sous Vide har for alvor vundet indpas i de danske køkkener de seneste år. Det er en nem teknik men man skal kende Sous Vide tider og temperatur for at kunne skabe det perfekte resultat. Her er min opskrift på kalveculotte Sous Vide



OPSKRIFT (4 pers.)
1 Kalveculotte på ca. 1 kg
1 fed hvidløg
2 kviste timian
Salt og peber

TILBEREDNING
Puds kalveculotten for overskydende fedt, og ridt den i samme retning som du vil udskære den. HUSK at den skal udskæres på TVÆRS af fibrene i kødet.

Skær et hvidløg i tynde skiver og pil bladene af den ene kvist timian. Krydr culotten med salt og peber, læg hvidløgskiverne på drys timian over og læg til sidst kvisten øverst. Læg stegen i en pose og sug vakuum.

SOUS VIDE TID:
Temperatur: 55,5 grader
Tid: 6 timer (360 minutter)

HUSK: Læg først posen/stegen i vandet når det har opnået 55,5 grader.

Næste artikel

Dette er den seneste opskrift

Pin It on Pinterest

Share This