Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Klassisk pølseret i grill – til både store og små

Klassisk pølseret i grill – til både store og små
Søren (Grilltips)

Nogen gange glemmer man hvor nemt det kan være at lave en lækker ret i grillen. Denne opskrift på pølseret i grill, kan laves på mange forskellige måder, og med mange forskellige ingredienser, men uanset hvordan du laver den, er det hurtigt og nemt, og den vil glæde både børn og voksne.




OPSKRIFT (4 pers.)
4-6 wienerpølser
6-8 kartofler
1 stort rødløg
100 gr. friskost (den gule fra BUKO)
1 tsk. paprika
Olivenolie, salt og peber

TILBEREDNING
Smør en foliebakke med olivenolie eller smør.

Skræl kartoflerne og skær dem i små stykker, og skær pølserne i skiver.

Pil løget og skær det i ringe eller strimler.

Bland kartofler, pølser og løg i foliebakken og kom osten ovenpå i små stykker med en ske.

Drys med paprika, salt og peber, og stænk lidt olie på toppen.

Lav et låg af folie, og prik et par huller i låget.

Sæt foliebakken i grillen, ved middel, direkte varme (200-230 grader) og lad den stå i 20-30 minutter.

Ryst bakken fra tid til anden, så retten ikke brænder fast i bunden af foliebakken.

Tag foliebakken af grillen, skær låget op, og server pølseretten med det samme.

TIP: Denne ret er perfekt til en picnic, hvor man har hele retten med hjemmefra i en plasticpose eller i foliebakken. Den kan tilberede over bål eller alle typer grill samt udeovn.

Du kan tilsætte mange andre ingredienser som champignon, peberfrugt, porre i tynde skiver, almindelige løg eller karamelliserede løg, og du kan dryppe barbecuesauce eller ketchup over rette inden den sættes i grillen. DU kan krydre med chili, rosmarin, timian, oregano eller basilikum, samt brug forskellige typer friskost, eller helt undlade osten.

Pin It on Pinterest

Share This