Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Grillet kyllingbryst med ostefyld og bacon | Grilltips.dk

Kylling med ostefyld og bacon
Søren Lyng

Dette er en simpel, men super lækker hverdagsret, der er hurtig at tilberede, og så smager den skønt. Server den med en lækker mixet salat, en frisk kålsalat eller med bagte kartofler og kryddersmør.

OPSKRIFT (3-4 pers.)
3 store stykker fersk kylling bryst
12 skiver god bacon
100 gr. Revet ost (cheddar eller mozzarella)
2 tsk. Tørrede krydderurter (timian eller oregano)
Salt, peber og olivenolie

TILBEREDNING
Dup kylling brysterne tørre med køkkenrulle.

Lav et snit, i den tykke side af brystet, og skær en lomme. Pas på at du ikke skærer hele vejen igennem, så der kommer hul.

Drys krydderier ned i lommen, og prop så meget ost ind i lommen, så den stadig kan lukkes til igen. Pres eventuelt lidt på siderne af brystet, så osten trykkes flad inde i lommen.

Pak nu kylling brysterne ind i bacon, og placer dem i en foliebakke eller i et ildfast fad, men lommen/åbningen opad.

Sæt foliebakken/fadet i grillen, på indirekte varme eller på en bagesten i ca. 35 minutter, eller indtil baconen er sprød. Skær kylling brysterne i skiver og server dem med en lækker salat eller som vi tit gør, men en skøn kålsalat med fetadressing.

Pin It on Pinterest

Share This