Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Kylling på grill-spyd med bacon og champignon

Kylling på grill-spyd med bacon og champignon
Sanne Benthin

Grillspyd er en nem og lækker måde at tilberede flere ingredienser samtidig. I de fleste tilfælde giver de forskellige ingredienser også smag til hinanden og er med til at skabe et helt måltid, på ét spyd.



OPSKRIFT (4 pers)
4 stk. fersk kyllingbryst
12 skiver bacon
16 Champignon
1 citron (usprøjtet)
Salt, peber samt All Round Grill olie (f.eks Santa Maria eller andre mærker)

TILBEREDNING
Skær kylling brysterne i store tern, skær baconskiverne i halve, rens champignon og skær stokkene af, helt oppe med champignonen. Skær citronen i kvarter.

Stik først en stykke citron på spyddet, og stik herefter, skiftevis kylling, champignon og bacon på.

Når spyddet er fyldt, sluttes af med et stykke citron. Pensl spyddene med all round grillolie og krydr med peber og en smule salt (der er salt i baconen også, så pas på med oversaltning).

Grill spyddene over direkte varme i 15-17 minutter, vend dem jævnligt. Når spyddene vendes, kan du pensle dem med lidt mere grillolie, men pas på opflamning.

Server spyddene med en lækker frisk salat, f.eks: Babyspinat med mynte, feta og sprøde croutons

Grillspyd med kyllling og bacon

Her er spyddene, klar til at komme på grillen, de skal bare lige pensles med grillolie

Pin It on Pinterest

Share This