Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Kylling rullet med parmaskinke og ost

Kylling rullet med parmaskinke og ost
Søren Lyng

Dette er den nemmeste måde at tilberede en hurtig ret med kylling, der samtidig smager rigtig lækkert. Kylling bryst med parmaskinke, basilikum og Parmaskinke lavet på 30 minutter, fra start til de er færdige på grillen.

 

OPSKRIFT (4 pers.)
6 pæne store kylling bryst
6 skiver Parmaskinke
2 Mozzarella kugler
24 store friske Basilikumblade
Salt, peber og madsnor

TILBEREDNING
Skær kylling bryst fra den tykke side, flæk det som et hotdogbrød, og tryk det fladt (se billede)

Læg en skive Parmaskinke og to tynde skiver Mozzarella på et stykke kylling, læg 4 blade Basilikum ovenpå, og rul kyllingen sammen som en roulade. Snør begge ender med madsnor.

Grill kyllingen på direkte, middel varme i 15-17 minutter, mens de vendes jævnligt.

Server kyllingen på en bund af hjemmelavet tomatsauce med pasta eller kartoffelbåde til. Se opskriften på min hjemmelavede tomatsauce, pizzasauce, pastasauce her >>

Kylling i grill

Her er et kylling bryst flækket og er klar til skinke, mozeralla og basilikum

Pin It on Pinterest

Share This