Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Kyllingespyd med kokos og lime

Kyllingespyd med kokos og lime
Søren (Grilltips)

Kylling er utroligt populært på grill, og kylling på spyd er et hit hos både børn og voksne. Lad kyllingen marinere i et par timer, og grill dem på 10 minutter. Nemt og lækkert. Her er opskriften på kyllingespyd.

OPSKRIFT (4 pers.)

700 gram kylling inderfilet eller 4 stk. kyllingebryst (gerne majskylling)
1 spsk kokosmel
1 spsk rasp
2 lime eller 1 citron
1 fed hvidløg
1 knsp chilipulver (valgfrit)
Salg og groft peber



TILBEREDNING
Skær kyllingen i tern på ca. 3 x 3 cm og dup dem med et stykke køkkenrulle eller et klæde.
Bland kokosmel, rasp, lime/citronsaft, knust hvidløg, salt, peber og chilipulver (valgfrit) sammen i en skål, og vend kyllingestykkerne i blandingen. Rør godt rundt med en ske, så alle kyllingestykkerne bliver vendt i blandingen. Dæk skålen over og sæt den i køleskabet i mindst en time.

Læg grillspyd i vand (hvis det er træspyd) i mindst en time for tilberedning.

Tag skålen med kylling ud ag køleskabet, ælt stykkerne så krydderblandingen sidder godt fats på kyllingestykkerne, og stik 5-7 stykker kylling på hvert spyd.

Grill spyddene ved direkte, middel varme i ca. 5 minutter på hver side, vend jævnligt så krydderblandingen ikke bliver brændt.

Serveres med Thai Dipping Sauce eller Thai Peanutbutter Sauce og grøn salat, eller med ris, ristet ananas og hjemmelavet karrysauce.

Pin It on Pinterest

Share This