Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Logia – Lagerstyring og automation | Grilltips.dk

Logia – Lagerstyring og automation
Søren Lyng

Har du eller din virksomhed svært ved at håndtere et stødt stigende lager og en stigen efterspørgsel efter Jeres produkter, kan det være en god ide at se på en automatisering af lagerstyringsprocesser og håndtering. Logia kan hjælpe med netop dette.

Hvis din virksomhed for eksempel sælger grill og grilludstyr, vil I have oplevet en eksplosion i ordre og efterspørgsler. Da disse produkter kan være både tunge og svære at håndterer vil en optimering af lagerprocesser være en stor fordel. Derfor vil en lagerautomatisering være en god løsning.

Virksomheden Logia tilbyder en bred vifte af løsninger indenfor lagerstyring, optimering og processer. Her kan du læse om nogle af kerneområderne.

Lagerstyring / WMS – Effektiv lagerautomation
LOGIA Lagerstyringssystem / WMS sikre en styring af den manuelle lager, men det er fortsat medarbejderen der flytter varerne rundt, mellem stationer på lageret. Det såkaldte mand-til-vare princip. Lageret bliver digitaliseret og dermed optimeres mange arbejdsprocesser, hvilket sikre en fejlfri ordreekspedition samt effektiv udnyttelse af det eksisterende lager.

Lagerautomation / WCS
Her styres alt automatisk. Der opsættes lagerautomater og arbejdes med miniloads, banesystemer, kraner og robotter. Her er det systemet der leverer varen til medarbejderen til endelig bearbejdelse.
Ud over disse løsninger tilbyder Logia også produktionslogistik og Distributionsstyring og har mange års erfaring samt fine referencer fra branchen.

Pin It on Pinterest

Share This