Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Luksus koteletter med Bearnaise smør

Luksus koteletter med Bearnaise smør
Sanne (Grilltips.dk)

Koteletter på grill, er en fantastisk ret, men ofte bliver koteletterne tørre. Dette skyldes at de grilles ved for høj varme. Her er en opskrift på luksus koteletter med en skøn marinade, grillet langsomt, så de er supersaftige ved servering.




OPSKRIFT (4 pers.)
4-6 flotte koteletter (med eller uden skaft)
1/2 dl. Olivenolie
50 gr. Smelter smør
1 tsk. Brun Farin
1 tsk. Chiliflager
1 tsk. Citronsaft
Salt og grov peber
Se opskriften på Bearnaise smør her >>

TILBEREDNING
Smelt smørret og lad det køle af.

Bland alle ingredienser og pensl koteletterne på begge sider.

Grill koteletterne over middel, direkte varme, og pensl dem hver gang de vendes. Du kan også intervalstege koteletterne, så skulle de også gerne holde på saften og kraft

Server koteletterne med Bernaise smør, ratatouille og kartoffelbåde eller bagekartoffel.

TIP
Koteletter bliver lækrest hvis de grilles over middel varme. Grilles de ved for høj varme tørre de ud, og det er ikke meningen. Vend dem jævnligt og giv dem ikke for lang tid.

På billedet er koteletterne serveres med grønsagsretten ratatouille, men du kan også servere med en lækker mixet salat eller kartofler.

Næste artikel

Dette er den seneste opskrift