Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Mørbrad i tomat-fløde sauce – Grilltips favorit

Mørbrad i tomat-fløde sauce – Grilltips favorit
Søren Lyng

Dette er en af vores absolutte favoritter, når det skal gå stærkt. Samtidig er det en af børnenes yndlingsretter, så vi laver den jævnligt, og der bliver spist helt op, hver eneste gang. Saucen kan du bruge til et utal af kød, da det er en grundsauce, der bare smager forrygende



OPSKRIFT (4 pers.)
1-2 hele svinemørbrader, afpudset
½ liter piskefløde
140 gr. tomatpure (den store dåse)
2 oksebouillon terninger
3 porre
Paprika, salt og peber

TILBEREDNING
Rens porerne og skær de øverste blade ag, så du står tilbage med pæne, regulære stokke.

Skær mørbraden i tynde skiver. Slå skiverne ekstra flade med en kødhammer og krydr med paprika, salt og peber.

Bland fløde, tomatpuré og bouillonterninger i en gryde, og kog den forsigtigt op under omrøring.
Grill mørbradskiverne på direkte varme, i et par minutter på hver side. Grill samtidig porrerne, ligeledes over direkte varme, de må gerne blive lidt sorte udenpå.

Server mørbradskiverne på et fad, skær porrerne i tynde skiver og drys dem over, og hæld til sidst rundhåndede skefulde sauce over. Server med kartofler, ris eller pasta, og lidt flere grillede eller kogte grønsager

Pin It on Pinterest

Share This