Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Morsø Forno – En revolution i udekøkkenet

Morsø Forno – En revolution i udekøkkenet
Søren (Grilltips)

I mange år har udekøkkenet været domineret af kulgrill og gasgrill, mens udeovnen var forbeholdt de få. I de seneste år har Morsø Jernstøberi revolutioneret markedet for udeovne med deres design-perle Morsø Forno, som ud over at være æstetisk smuk, også er vanvittig effektiv som mad ovn til både pizza, brød, stege og bøffer samt til rødning af alt fra pulled pork til fisk og ost.

Morsø Forno er en ude ovn af allerhøjeste kvalitet. Den laves i to størrelser, både som den store Forno og som den mindre Grill Forno II. Begge er ideelle til at tilberede mad i, og samtidig er de smukke og passer ind på en hver terrasse, hvor den også kan bruges som hyggepejs en kold sommeraften.

Morsø Forno – Kan dække alle dine behov
Den store Morsø Forno ude ovn, kan benyttes til tilberedning af stort alle typer kød, grønsager, pizza og brød, og så har den også den mulighed at den kan laves til en rygeovn, meget simpelt. På den måde kan du tilberede alle typer mad, og flammende ild, og dermed få den rustikke og elegante oplevelse med madlavningen. Du kan få en masse lækkert tilbehør til Morsø Forno, så du kan udbygge den til lige netop dine behov. Se udvalget af Morsø Forno produkter hos Coolshop her >>

Morsø – Grill Forno II
Denne udgave af Morsø Forno er en smule mindre, men er mindst lige så godt til madlavning. Den kan rumme en smule mindre på en gang, men du kan sagtens benytte den til både pizza, brød, steg og til røgning. Der findes ligeledes en masse lækkert ekstraudstyr til Grill Forno II, så du kan sammensætte den lige efter dine behov.

Smager det så bedre?
Hvis du elsker at grille, vil du opleve at visse retter rent faktisk bliver bedre i en Morsø Forno, end i en traditionel grill. Dette skyldes blandt andet at varme kan blive højere i en Forno, og dermed kan du hurtigere bruge en steg så den holder sig saftig, og bøffer bliver hurtigere tilberedt, hvorved kødsaften også bevares i kødet. Pizza skal kun have 2-3 minutter i en Forno, og bagning som f.eks grydebrød bliver helt fantastisk i en Forno, så den kan bestemt konkurrere med de bedste grills på markedet.

Pin It on Pinterest