Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Müsliboller på grillen

Müsliboller på grillen
Søren (Grilltips)

Din grill er perfekt til at bage i, hvis du er opmærksom på temperaturen. Hvis du kan holde temperaturen stabil, får du de lækreste brød, boller og kager i grillen. Her er opskriften på müsliboller i grillen

OPSKRIFT (12-14 stk)
20 g gær
5 dl vand
½ spsk salt
1 spsk acacie honning
150 g müsli (med nødder, tørret frugt, havregryn)
400 g hvedemel (kan erstattes af en grovere melsort)



TILBEREDNING
Opløs gæren i vandet og tilsæt salt og acaciehonning.

Tilsæt herefter din müsli (alternativt, hak 150 gram nødder, tørret frugt og grovvalsede havregryn). Til sidst blander du melet i (gem en smule, som du tilsætter hvis dejen bliver for våd) og sæt dejen i køleskabet natten over.

Næste morgen/dag slår du dejen sammen og former den til 12-14 boller (pas på bollerne ikke bliver for små, så bliver de tørre i grillen),og bag dem ved indirekte varme i ca. 20-25 minutter.

Hvis du er i tvivl om bollerne er gennembagte, kan du stikke en kødnål ned i midten af en bolle. Hvis der sidder dej fast på nålen, er bollen ikke færdig, og skal have et par minutter mere.

Server med kold smør, eller pak bollerne i picknic kurven og server dem med (hjemmelavet) marmelade eller pålægchokolade på skovturen.

Pin It on Pinterest

Share This