Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Øl

Øl til julemaden – fra Skovlyst Bryghus

Øl til julemaden – fra Skovlyst Bryghus
Søren (Grilltips)

Øl og mad fra grill passer utroligt godt sammen, og i juletiden hvor der skal spises både varme og kolde retter passer øl endnu bedre ind. Her er at par anbefalinger til julens øl.

Casper Møller fik for snart 10 år siden idéen at brygge øl, med ingredienser fra skovens frodige vegetation. Hermed blev Skovlyst Bryghus født, og her 10 år efter er produktionen større end nogensinde. Publikum har taget utroligt godt imod produkterne fra Skovlyst, og her på Grilltips.dk er vi meget begejstrede for bryggeriet. Derfor vil vi her, anbefale nogle rigtig spændende og lækre juleøl fra Skovlyst Bryghus.

Bjældeklang – 0,75 cl. juleraket på 7%
Kraftfuld mørkgylden ale med udvalgte julekrydderier vil egne sig specielt godt til julefrokosten, hvor den vil passe fantastisk til både sild og snaps. Bjældeklang er brygget med appelsinskal, koriander, karamel malt og Belgisk gær, og holder en flot alkoholprocent på 7,0. Bjældeklang kan også bruges i madlavningen, og vi har blandt andet brugt den i opskriften på Øl-braiseret svineskank som du kan se opskriften på her >>

Julebryg – En ægte klassiker på 6%
Skovlyst Julebryg er en klassisk, mørk juleøl tilsat blandt andet granskud, kanel og rug malt. Øllen er flot gylden, med stor flot smag og en lækker læskende eftersmag, trods sine 6% alkohol. Jylebryggen kan drikkes til både julemiddagen hvor den vil klæde flæskestegen fint samt til julefrokosten hvor den vil gå godt sammen med sylte, leverpostej med surt og sild.

Økologisk julebryg – En anderledes julebryg på 5,2%
Skovlyst Bryghus Økologisk julebryg skal minde dig om efterårets og vinterens hyggelige stunder. Den er brygget på økologiske råvarer og er tilsat let ristede hasselnødder for at give den en ekstra raffineret smag af jul. Denne øl har vi brugt i opskriften på Pulled Pork på 3 timer, hvor den erstattede ananasjuice. Dét blev lækkert! Se opskriften på Pulled Pork på 3 timer her >>

Pin It on Pinterest