Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Pærer i citron og rosmarin – til ostebordet

Pærer i citron og rosmarin – til ostebordet
Søren (Grilltips)

Her er et lækkert tilbehør til indbagte oste, eller bare som en tilføjelse til ostebordet. Kombinationen af pære og rosmarin er rigtig dejlig, og vil helt sikkert henrykke dine gæster.

OPSKRIFT (4 pers.)
2 store fast pærer – gerne Luckas pærer
2dl vand
2 dl rørsukker
2 kviste rosmarin
2 økologisk citron (saft og skal)



TILBEREDNING
Pil rosmarinkvistene rene, og hak rosmarinbladene groft. Smid stilkene ud.

Kog vand, sukker, rosmarin, citronsaft og skal op, til det koger med store bobler. Tag det fra varmen og køl lagen af i en skål.

Når lagen er kold, skæres pærerene i tynde både, og vendes i lagen. Sæt det derefter i køleskabet med film over indtil servering.

Tags

Pin It on Pinterest

Share This