Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Pizzabøf – en anderledes pizza uden mel

Pizzabøf – en anderledes pizza uden mel
Søren (Grilltips)

Pizzabøf er simpelthen en genial måde at lave hakkebøf, forklædt som pizza. Det er en ret som ungerne elsker, og du kan lave den i et hav af varianter.

OPSKRIFT
1 kg hakket oksekød (ikke over 15% fedt)
1 spsk koncentreret tomatpuré
½ dl hakkede basilikumblade (friske)
1 spsk dijonsennep (valgfri)
1 æg
1 fed hvidløg



FYLD
4 striber bacon eller parmaskinke
2 dl revet mozarella ost
4-6 champignon (i tynde skiver)
1 spsk koncentreret tomatpuré eller en del pizzasauce/tomatsauce
1 tsk tørret oregano

TILBEREDNING
Bland oksekød, tomatpuré, hakket basilikum, sennep og æg til en fast fars. Læg farsen på et stykke bagepapir, og tryk farsen flad som en pizza (ca. 1½ cm tyk), og bag den, på en forvarmet pizzasten i grillen ved ca. 200-220 grader i 12-14 minutter.

Åbn grillen og smør tomatsauce på bøffen, drys osten over og læg bacon/skinke og champignon øverst (præcis som hvis du lavede en pizza). Bag pizzabøffen færdig i 10-12 minutter ved samme varme under låg.

Når pizzabøffen er færdig drysses den med tørret oregano og er klar til servering, med en grøn salat og en kold øl.

TIP

Du kan lave mange varianter af pizzabøf, og bruge præcist samme fyld som på din yndlings-pizza, så det er kun fantasien der sætter grænser. Pizzabøf kan indgå i en LCHF kost (Low Carb High Fat).

Pin It on Pinterest