Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Pizzadej – her og nu!

Pizzadej – her og nu!
Søren (Grilltips)

Pizza er en af verdens mest populære spiser, og en pizza i grill bliver specielt lækker, på grund af den høje varme, der minder om en ægte pizza-stenovn. Bag din pizza på en pizzasten eller lignende, der tåler den høje varme. Her er opskriften på pizza dej

OPSKRIFT

2½ dl lunken vand
20 g gær
ca. 225 g hvedemel
ca. 225 g durum hvedemel
10 g salt
½ dl god olivenolie



TILBEREDNING

Rør gæren ud i vandet, og tilsæt herefter resten af ingredienserne. Rør dejen på en røremaskine eller ælt den i hånden til den er lind og smidig. Alt afhængig af meltype skal du måske tilsætte en smule ekstra mel for at få den ønskede konsistens på dejen.

Lad dejen hæve til dobbelt størrelse i ca. 2 timer, ved stuetemperatur.

Del dejen i 2 eller flere stykker, og form dine pizzaer. Kom herefter dit ønskede fyld på og bag pizzaen i grillen, på en pizzasten, ved direkte varme, 250 grader i 8-10 minutter. Hvis du kan få grillen op på 300 grader, kan pizzaen være klar på 6-8 minutter

Tags

Pin It on Pinterest