Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Pizzasnegle – til både store og små

Pizzasnegle – til både store og små
Søren (Grilltips)

Hvis du har lidt dej i overskud, eller vis du vil forkæle dine gæster, venner eller børn med en lækkerbisken, skal du lave pizzasnegle i grillen. Her er opskriften på pizza-snegl i grill, med tomat, skinke og Oregano




OPKRIFT (6-8 pers)

2½ dl lunken vand
20 g gær
ca. 225 g hvedemel
ca. 225 g durum hvedemel
10 g salt
½ dl god olivenolie

Se tilberedningen af Grilltips favorit pizzadej her >>

Pizza og pizzasnegle i grill
Det er både nemt og hurtigt. Du skal dog arbejde med to forskellige temperature når du bager de to slags mad.

Hvis du vil lave pizza i grill skal du få grillen så var som muligt, gerne 300 grader eller lidt mere, og varmen skal være indirekte så bage- eller pizzastenen ikke brænder pizzaen sort i bunden.

Hvis du vil bage pizza-snegle kan du sagtens nøjes med at have grillen tændt på 220 grader, men stadig indirekte varme, så sneglene ikke brænder i bunden.

Jeg benytter ofte et stykke bagpapir som jeg lægger på bage- eller pizzastene lige før jeg lægger en pizza eller pizzasnegle på. På den måde brænder maden ikke fast og efterlader grimme mærker og fastbrændte rester på bagestenen.