Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Pizzasnegle – til både store og små

Pizzasnegle – til både store og små
Søren (Grilltips)

Hvis du har lidt dej i overskud, eller vis du vil forkæle dine gæster, venner eller børn med en lækkerbisken, skal du lave pizzasnegle i grillen. Her er opskriften på pizza-snegl i grill, med tomat, skinke og Oregano




OPKRIFT (6-8 pers)

2½ dl lunken vand
20 g gær
ca. 225 g hvedemel
ca. 225 g durum hvedemel
10 g salt
½ dl god olivenolie

Se tilberedningen af Grilltips favorit pizzadej her >>

Pizza og pizzasnegle i grill
Det er både nemt og hurtigt. Du skal dog arbejde med to forskellige temperature når du bager de to slags mad.

Hvis du vil lave pizza i grill skal du få grillen så var som muligt, gerne 300 grader eller lidt mere, og varmen skal være indirekte så bage- eller pizzastenen ikke brænder pizzaen sort i bunden.

Hvis du vil bage pizza-snegle kan du sagtens nøjes med at have grillen tændt på 220 grader, men stadig indirekte varme, så sneglene ikke brænder i bunden.

Jeg benytter ofte et stykke bagpapir som jeg lægger på bage- eller pizzastene lige før jeg lægger en pizza eller pizzasnegle på. På den måde brænder maden ikke fast og efterlader grimme mærker og fastbrændte rester på bagestenen.

Pin It on Pinterest

Share This