Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Vin

Quarterback 2013 – De Lisio Wines – Årets grillvin 2017

Quarterback 2013 – De Lisio Wines – Årets grillvin 2017
Søren (Grilltips)

Hvad er en god grillvin? Det afhænger jo meget af, hvad man har på grillen, men hvis vi taler gode bøffer eller en godt krydret oksesteg er Quarterback 2013 et godt bud på årets grillvin 2017

Vejret er altafgørende
Klimaet i Sydaustralien er perfekt til vinproduktion, hvor druerne får lige dele sol og varme, hvilket ofte resulterer i meget smagfulde, kraftige og samtidige runde og fyldige vine. De Lisio Quarterback 2013 fra Vinspecialisten og H J Hansen Vin har alle disse elementer.

De Lisio Quarterback – med mørke toner og stor fylde
Vinen dufter fantastisk med toner af chokolade, modne bær som brombær og mørke blommer, lakrids og varme krydderier. Mange af disse toner går igen i smagen der både stor, fuldig, men også flot afrundet og behagelig. Vinen vil passe fremragende til bøffer, krydret steg og retter med mange krydderier, chili og hvidløg.

Læs mere og køb vinen her >>

Det startede i 2000
Tony de Lisio havde arbejde med vin som viticulturist og efterfølgende som ønolog i vineriet på en vingård i McLaren Vale. I 2000 sagde han sit job op, og startede for sig selv.

Stor erfaring om passion
Tony ville skabe sin egen vin, med udspring i de bedste druer han kunne fremskaffe, kombineret med hans mange års erfaring og det rigtige hold omkring sig, og det er lykkes.

Druerne til Quarterback bliver hentet fra et område der ligger 3 km nord for landsbyen McLaren Vale. Området består af ialt 81 hektar vinmarker, hvoraf størstedelen af disse vinmarker leverer druerne til Quarterback

Når druerne er blevet presset, sænkes temperaturen i tankene, så mosten kan hvile i 24 timer. Først herefter sættes gæringen i gang. Gæringen finder sted over 7 til 10 dage. Mosten pumpes dagligt rundt for at skabe et optimalt udtræk af farve samt dufts- og smagsaromaer. Efter gæringen er tilendebragt, lægges vinen på franske egetræsfade (10% nye og 90% gamle), før den endelige udvælgelse finder sted. De fade, som bliver udvalgt til denne cuvée, bliver blandet, og vinen lægges yderligere 6 måneder på fad, før den aftappes og frigives til salg

Pin It on Pinterest

Share This