Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Spicy Mexicansk salat med spidskål og chili | Grilltips.dk

Spicy Mexicansk salat med spidskål, chili og nødder
Sanne (Grilltips.dk)

Denne salat lyder utrolig simpel, og det er den også, men tag ikke fejl…Smagen er skøn, og hvis du bruger den i forbindelse med tortilla eller andre mexicanske retter kommer den for alvor til sin ret. Sund, skøn og spicy.




OPSKRIFT (4-6 pers.)
200 gr. Spidskål
200 gr. Rød spidskål (eller rødkål)
5 radisser
10 hasselnødder
2 forårsløg
2 gulerødder
1 rød peber
½ rød chili uden kerner
1 lime (saft)
1 dl. Hakket, bredbladet persille
Salt og peber

TILBEREDNING
Snit kålen og gulerødderne i meget fine strimler, brug eventuelt et Julienne-jern eller en meget skarp kniv.

Skær radiserne og forårsløgene i tynde skiver.

Rist hasselnødderne på en tør pande, lad den køle af, og hak dem fint.

Bland limesaft, finthakket chili, salt og peber.

Bland alle salatingredienserne i skål, hæld limesaften over, og vend det hele godt rundt. Lad gerne salaten trække i 30 minutter, hvorefter den vendes igen og serveres.

TIP
Brug salaten i en tortilla med Mexicansk Pulled Pork eller i en mexicansk burger med krydret bøf, rødløg og cheddarost.

Pin It on Pinterest

Share This