Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Spicy nektarin og avocado salat

Spicy nektarin og avocado salat
Søren Lyng

Salater til grillmad må gerne have smag, og må også gerne have lidt power, i form af krydderier, chili og syre. Grillet kød har en gennemtrængende smag, derfor er friske og enkelte salater, med syre og krydderier et rigtigt godt match



OPSKRIFT (4 pers.)
3 modne Nektariner eller ferskner
2 store avocadoer
3 spsk. Citronsaft
3 spsk. Olivenolie
1 spsk. Flydende honning
1 hakket skalotteløg
1 rød chili (eller ½ rød chili, alt efter styrke og smag)
½ dl Cashewnødder
Mynteblade, salt og peber

TILBEREDNING
Bland citronsaft, olivenolie, honning, finthakket chili og skalotteløg i en skål.

Skær nektarinerne i både, og læg dem i marinaden, hvor de skal trække i mindst 15 minutter, men gerne 1 time eller 2.

Lige før servering skæres avokadoerne i både eller skiver og blandet forsigtigt med nektarinerne i marinaden. Drys hakkede cashewnødder og mynteblade over, krydr med groft salt og friskkværnet peber og server salaten med det samme.

TIP
Prøv denne salat til grillet kylling, laks, svinemørbrad- eller svinekoteletter med masser af krydderier

Pin It on Pinterest

Share This