Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Spidskålssalat med feta-dressing

Spidskålssalat med feta-dressing
Søren Lyng

Spidskål er en skøn råvare, specielt om sommeren hvor den er frisk og sprød. Jeg bruger ofte spidskål i mine kålsalater, da den har mindre bitterstof end for eksempel hvidkål, og dermed virker mere frisk i smagen. Her er en super opskrift på en slags coleslaw med feta-dressing



OPSKRIFT (4-6 pers.)
½ spidskål (uden stok)
1 dl. friske ærter
1 dl. edamamebønner
½ dl. hakkede, tørrede abrikoser
½ dl. groft hakkede mandler
Peber

Dressing
2 dl. Creme fraich
1 dl. A38
1 dl. fetaost i tern (som du smuldre)
1 tsk. Acacie-honning eller rørsukker
1 tsk. Citronsaft

TILBEREDNING
Snit spidskålen i fine stykker/strimler, og bland kål med ærter, edamamebønner, abrikoser og hakkede mandler. Kværn lidt frisk peber over.

Bland dressingen og hæld den over kålen, så du får en slags coleslaw, eller server dressingen ved siden af, men det smager helt fantastisk hvis du blander det hele sammen, og lader det trække i en times tid, inden servering.

Server denne simple men utroligt lækre kål-salat til frikadeller, medister, flæskesteg eller koteletter. Du vil bliv overraske over hvor godt disse smage passer sammen. På billedet har jeg ladet den være ublandet så du bedre kan se ingredienserne.

Pin It on Pinterest

Share This