Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Spinatsalat med feta

Spinatsalat med feta
Sanne Benthin

En salat behøver ikke at være en kompleks blanding af massevis af ingredienser, somme tider er det enkle og det mest lækre. Denne salat indeholder ganske få ingredienser, men smager helt forrygende.




OPSKRIFT (4 pers.)
250 gr. Friske babyspinat blade
10 små sherry, Juanita eller San Marzano tomater (små tomater med stor smag)
1 rødløg
100 gr. Feta (salattern)
3 spsk. olivenolie
1 spsk. friskpresset citron
1 knsp. salt
1 knsp. peber

TILBEREDNING
Bland olie, citronsaft, salt og peber og smuldr fetaosten i. Rør dressing godt igennem.

Vask babyspinatbladene, skær løget i tynde skiver og skær tomaterne i halve.

Anret salaten i en skål og hæld fetadressingen over. Krydr med lidt ekstra peber.

Server salaten til en lækker bøf, som en side salat til en simreret eller bare som en frisk sommersalat.

Pin It on Pinterest

Share This