Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Vin

Syrah Aconcagua Costa 2013 – Grillvin til vildt og lam

Syrah Aconcagua Costa 2013 – Grillvin til vildt og lam
Søren Lyng

Viña Errazuriz blev grundlagt i 1870 af Don Maximiano, og er med mange års hårdt arbejde og dedikation, idag et meget velanset vinhus, der producerer vine i verdensklasse. Her er der tale om Syrah Aconcagua Costa der egner sig specielt godt til kraftige retter fra grillen.
Syrah Aconcagua Costa 2013

Vinenhar en meget smuk mørk farve når den skænkes, hvilket også varsler en vin med ”fart på”. Duften er med til at underbygge at vinen er kraftfuld, men når den kommer ind i munden, afslører den en utroligt smuk, fløjlsblød balance. Dette betyder at de dejlige noter af mørke, modne blommer, chokolade, hindbør og solbær er perfekt afstemt, så vinen bliver intens uden at være overrumplende.

Det er en utroligt behagelige oplevelse at drikke denne vin, specielt til et stykke vildt, eller en godt krydret steg, og vinen vinde endnu mere ved at få lov at stå i glasset i nogle minutter inden den drikkes. Denne vin er en perfekt ”Gæstevin” når der skal serveres vildt, lam eller krydret oksesteg, eller til ostebordet, med den bløde oste og blåskimmel.

Læs mere om vinen og vinhuset Viña Errazuriz her >>

Pin It on Pinterest

Share This