Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Tærte med sommerfrugter og marcipandej

Tærte med sommerfrugter og marcipandej
Søren (Grilltips)

Grillen er perfekt til at bage tærter i, hvis man kan styre temperaturen. Tærter skal bages ved middelvarme, altså ca. 200 grader, og det er nemmest at styre i en gasgrill, men hvis du passer på hvor mange kul du benytter kan det sagtens gøres i en kulgrill også.

OPSKRIFT
3 Ferskner
3 Nektariner
4 Blommer (store)
200 Gr. Mel
125 Gr. Smør
125 Gr. Marzipan
100 Gr. Sukker
1 Stang vanilje (eller 1 tsk. vaniliesukker)
Persukker til pynt



TILBEREDNING
Tag stenen ud af frugterne og skær frugterne i store tern. Smør et indfast fad med smør og læg frugten i fadet. Bland mel, sukker, vaniljekorn (vaniljesukker) i en skål og ælt det til en fast dej. Del herefter marcipanen i små stykker og ælt den ind i dejen. Når dejen er fast og glat, brækkes den i mindre stykker og “smuldres” ud over frugterne. Når dejen er fordelt, er tærten klar til grillen.

Tørten bages ved middel varme i 25-30 minutter (200-220 grader). Kig til tærten en gang imellem så dejen ikke branker for meget.

Tærten kan nydes varm med et klar vaniljeis, eller afkølet. Velbekomme

Frugttærte

Tærte på grillen. Tærte med sommerfrugter og marcipandej.

Pin It on Pinterest