Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Thomas Vio – Solide knive til ethvert behov | Grilltips.dk

Thomas Vio – Solide knive til ethvert behov
Søren (Grilltips)

På grilltips.dk er det vigtigt med noget ordentligt grej. Knive er vitale for mig, og jeg har igennem årene slidt mange knive op. Nu er det blevet tid til nye knive, og dem fik jeg billigt!

Samlemærker og rabat
Bilka var de første herhjemme til at introducere samlemærker og rabatordninger, hvor du kunne optjene point/samlemærker der kunne byttes til rabat på udvalgte produkter. Netop nu kører Bilka en kampagne med knive fra serien Thomas Vio, produceret af Rosenthal Group. Som noget nyt, er det denne gang muligt at få knivene helt gratis hvis man har samlet mærker nok.På grilltips.dk har jeg samlet mærker fra Bilka og har opdateret mit grillkøkken med knivene fra Thomas Vio serien. Jeg har brugt dem i 14 dage, og her kommer dommen over knivene.

Hvor meget skal det koste?
Man kan købe sig fattig i knive til køkkenet, og en god kokkekniv kan sagtens koste over kr. 1000,- op så kan kniven ikke tåle opvaskemaskine. Jeg har mødt kokke der havde knive der kostede mange tusinde kroner, og som krævede meget special pleje, og det har jeg ganske enkelt ikke tid til i en travl hverdag. Derfor er mine krav til knive, at de er funktionelle, solidt lavet og kan tåle at jeg bruger dem ofte, og ikke altid behandler dem så pænt som de fortjener.

Kravene bliver opfyldt.
Knivene fra Thomas Vio serien opfylder faktisk alle mine krav, og overrasker på flere områder. De har et flot og tidsløst design, de er skarpe og er nemme at holde skarpe, de ligger fint i hånden, de tåler opvaskemaskine, selvom jeg fra tid til anden forbarmer mig og vasker dem i hånden, og så er prisen, selv med få samlemærker, yderst rimelig.

En gratis kokkekniv…!
De billigste knive koster Kr. 79,95 med kun 35 samlemærker eller er gratis når du har samlet 90 mærker. De dyreste knive koster 89,95 med 40 mærker eller er gratis ved 90-100 mærker. Rosenthal giver 5 års garanti på knivene, hvilket er mere end mange af de store kendte producenter, der samtidig er væsentligt dyrere. Med andre ord får man her, nogle rigtig fine og holdbare knive, der tåler hverdags brug og oven i købet har en fornuftig levetid.

Sådan får du mest muligt for pengene…
Du får et samlemærke, hver gang du handler for Kr. 50,- og i perioder får du endnu flere mærker til dit samlehæfte, når Bilka kører “dobbelt-op kampagner”. Følg med på Bilka.dk eller i dit lokale Bilka varehus, så får du mest muligt ud af dine samlemærker.

Du kan læse mere om kampagnen og knivene på Bilka.dk her >>

 

Pin It on Pinterest

Share This