Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

Tigerrejer med lemon-mayo

Tigerrejer med lemon-mayo
Søren Lyng

Når man tilbereder rejer på grill, er det vigtigt at de ikke får for længe på grillen, så bliver de tørre og kedelige. Læg eventuelt rejerne i en marinade i en times tid inden tilberedningen, så får de en ekstra lækker smag. Stik rejerne på spyd og grill dem hurtigt, over høj varme.



OPSKRIFT (4 pers.)
300-400 gr. friske tigerrejer (eller rejer i lage)
1 fed knust hvidløg
1 tsk. Paprika
1 tsk. Chiliflager eller ½ tsk. Cayennepeber
2 spsk. Olivenolie
Salt og peber

CHILI MAYO
2 dl. Mayonnaise
1 spsk. Creme Fraiche
1 tsk. Revet og finthakket citronskal
1 tsk. Friskpresset citronsaft
Smag til med friskkværnet peber og.

TILBEREDNING
Bland hvidløg, paprika, olivenolie, salt og peber i en skål, og vend rejerne i. Lad dem trække i en times tid.

Bland mayonnaise, creme fraiche, citronskal, citronsaft, hvidløg og lidt friskkværnet peber.

Stik rejerne på grillspyd, ger små bambusspyd som har ligget i vand først.

Tænd grillen på direkte, høj varme.

Grill rejerne i ca. 2 minutter på hver side, og server straks på en tallerken med en skål lemon-mayonnaise og et stykke ristet toast, eventuelt gnedet med hvidløg.

Pin It on Pinterest

Share This